У Черкасах діє «злочинна група», до складу якої входить «верхівка» обласної державної адміністрації, а також окремі представники опозиції. Таку заяву на сьогоднішній прес-конференції зробив депутат Черкаської міської ради, якого виключили з фракції «Батьківщина», Микола Булатецький.


За словами Булатецького, він запросив на прес-конференцію начальника УМВС у Черкаській області Володимира Ліпандіна та прокурора області Геннадія Дем’яненка. Втім жоден із запрошених не прийшов.

– Останні події організовані та спровоковані злочинною групою. Її очолює губернатор Черкащини Сергій Тулуб. Туди також входить його заступник Едуард Івакін. По спеціальній технології сюди також належить депутат обласної ради, голова обласної організації «Батьківщини» Анатолій Бондаренко. В цю злочинну групу входять бандити, яких очолює відомий Вадим Береза. Також свою роль виконує Валерій Воротник, – сказав Микола Булатецький.

Також він додав, що в цій же злочинні групі працюють «ще багато людей».

Водночас, за словами Булатецького, сюди не належить працівники МВС. Однак там начебто знають про існування цієї групи і не вживають ніяких дій на їхню ліквідацію.

– Коли я звертався до керівництва судів з вимогою відпустити дітей, які були незаконно затримані і які отримали по 2 місяці попереднього ув’язнення, вони заявляли, що з задоволенням це б зробило, але керівництво області іменем Президента наказало їх ув’язнювати по максимуму. Подібні речі говорили і в структурних підрозділах МВД, – запевнив Микола Булатецький.

Також Булатецький вважає, що саме ця «злочинна група» «злила» вибори в Черкасах, Смілі та Умані і допомогла виграти вибори канівському опозиціонерові Леоніду Даценку.

На думку Миколи Івановича, проблеми політичної корупції існують не лише в черкаської опозиції, а й в інших регіонах.

реклама

Коментарі  

 
0 #13 УЖАСТЬ 04.02.2014 10:32
Вспоминайте мои пророчества и предостережения еще февраля 2012 года... что развалится так называемая объеднана и переобъеднана опозыция, что сгрызут сами себя, что это все прощелыги и трутни укутавшиеся в украинский флаг и озвучивающие рейтинговые патриотические лозунги. Опозиция может быть одна, как есть одна партия регионов. А так это сборище политических аферистов живущих и наживаюихся (Томенки, Гриценки, Турчиновы, Яценюки, Геращенки, Оробци, Наливайченки, Бондаренки, Булатецкие, Майбороды....) за счет обмана радикально-патриотически настроеного электората.
Удачи нам, украинцы, впереди очередные грабли :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Жека 01.02.2014 21:08
Шановні Тимошенко Юлія Володимирівна,Л еся Оробець.!Ваш черкаський чільник організації Толик Бондаренко входить до ..... групи донецької ....,яка вас посадила у в язницю та продовжує репресувати.Уявіть собі,який результат він вам зробить на Черкащині на найближчих парламентських виборах?Я наприклад завжди за батьківщину голосував через повагу до вас саме,а тепер вибачте,голосув атиму за свободу або удар.І так зроблять відсотків 20 з тих,хто голосував за Батьківщину.І саме завдяки таким як Толик Бондаренко,Таба лови,Немілостив ий,яких ви взяли в список замість Булатецького,Ко рнацького,Роман юка,Шкіля...Мені здається,що ше ціла купа такі ж самі агенти б...ди,як і Толик Бондаренко у ваших лавах присутні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #11 Мефодій 01.02.2014 18:19
А мені цікаво чи балакав би Він так? якщо б його не виперли з партії і от кормушки)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #10 федор принципиальный 01.02.2014 10:00
Неужели это правда ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 Мефодій 31.01.2014 23:31
Коля не пали контору ))) подумай про майбутнє, зими в Магадані холодні)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #8 К 31.01.2014 21:27
Цитую Гонта - 2:
Толік Бондаренко в одній лодці з Тулубом вже давно! Чому була закрита справа про фальшиві дипломи Бондаренка? Тому що він погодився інформувати Тулуба і служити йому. Анатолій Бондаренко зазвав Автомайдан в Черкаси,повідом ив Івакіна, і після цього було вчинено безлад. Могли б для збереження іміджу опозиціонера хоча б викликати в прокуратуру, але й цього не зробили. Тулуб показує, що Бондаренко в нього васал! Про який авторитет опозиції в області можна надіятись, якщо голова обласної організації ВО "Батьківщини" Анатолій Бондаренко являється його(Тулупа) особистим ...., а від цього йде тотальнтй програш опозиції на перевиборах!

Булатецького з партії поперли, Карася з посади - це люди які дісно були активістами майдану, знали хто такий Бондаренко і чим він диха, а головне не мовчали... і що тепер - активно починають на них лити бруд. Бондаренко і на минулих виборах активно все зливав!!! Ганьба йому!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Бувші ІДОЛИ 31.01.2014 20:54
Цитую Мелхала:
У Булатецкого уже фобия: враги! кругом одни враги!

Украинские оппозиционные партии заняты борьбой за власть больше, чем стратегическим курсом развития государства. Они не контролируют Майдан и не могут удовлетворить требования протестующих в переговорах с властями. Об этом в интервью CNN заявил президент Украины (2005-2010) Виктор Ющенко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 ура-!!!! 31.01.2014 20:25
Цитую Гаргантюа і Пантагрюель:
Булатецький уже настільки неадекватно себе поводить, що будь-яка фраза у його виконанні (навіть правильна) сприймається із знаком мінус. Хоча б син зупинив його.



всю правду сказав
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Антон 31.01.2014 20:18
Б..ндаренка вже давно "зливає" опозицію.Не розумію тілько одного-в Киеві сліпі,чи глухі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #4 Ков2 31.01.2014 18:56
Булатецький, який же ти знаток - все знаєш, придумуєш,а тобі не вірять, ти не знаєш як себе подати, кого облити брудом. Ну не зміг пройти в депутати, то ми при чому? Ображений на весь світ. Але не будь такою ш...кою і не випендрюйся!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100