Канівський районний осередок партії «УДАР» ініціював збір коштів постраждалому на Майдані жителю с. Лисянка Володимиру Воскобойніку. Володимир був жорстоко побитий «беркутівцями» й зараз перебуває в торакальному відділенні Черкаської обласної лікарні.

Катерина Білик під час зустрічі з майданівцем

Катерина Білик під час зустрічі з майданівцем


Дізнавшись, що постраждалому земляку бракує коштів на медикаменти, канівський «УДАР» організував збір коштів серед канівчан. Гроші збирали під час проведення сесії міської ради, а також завдяки пожертвам підприємців колгоспного ринку та деяких інших структур зібрали 4833 гривні 80 копійок, які минулого четверга член ПП «УДАР Віталія Кличка» Катерина Білик передала 75-річному майданівцю.

Ось так виглядає Володимир Воскобойник навіть після двох тижнів лікування

Ось так виглядає Володимир Воскобойник навіть після двох тижнів лікування


– Володимир Степанович був дуже вражений, – розповідає "УДАРівка". – Він ніколи не сподівався, що допомога йому прийде з Канева, який за 200 кілометрів від його домівки. Тож подякував усім канівчанам за турботу про поранених майданівців,  побажав здоров’я, миру і спокою. Ще говорив, що, як тільки підлікується, поїде знову на Майдан. У Володимира Степановича забиття внутрішніх органів. Я ж була шокована, коли на власні очі побачила його побите тіло.

Канівська міська організації ПП «УДАР Віталія Кличка» щиро дякує усім канівчанам за підтримку майданів ця, інформує прес-служба партії.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100