Фото колишнього голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба розміщене на сайті Міністерства внутрішніх справ України в розділі «Особи, які переховуються від органів влади».


Нагадаємо, що слідчим управлінням прокуратури Черкаської області розслідується кримінальне провадження за фактами заволодіння державними коштами в особливо великих розмірах. У межах розслідування вказаного кримінального провадження прокурором області повідомлено про підозру голові Черкаської обласної державної адміністрації Сергію Тулубу.

Наразі підозрюваного оголошено в розшук, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Враховуючи, що зазначена особа є депутатом обласної ради, про вказаний факт проінформовано Черкаську обласну раду.

Окрім того, прокуратурою області зареєстровано та розслідується кримінальне провадження за фактами зловживання і заволодіння службовими особами Черкаської облдержадміністрації державними коштами під час проведення тендерних закупівель по будівництву об’єктів соціальної та медичної інфраструктури на загальну суму понад 135 млн грн.

Зауважимо, що востаннє Сергія Тулуба бачили в області під час молебню 20 лютого, у день жалоби за жертвами протистоянь в Україні. Уже о 16.00 голова Черкаської облдержадміністрації на приватному рейсі вилетів з Києва у Донецьк.

Не було очільника області під час інспектування будівлі ОДА опозиціонерами 22 лютого, у суботу. Тоді його відсутність пояснили тим, що це був вихідний.

24 лютого, у понеділок, Сергій Тулуб на роботу не з’явився. Підлеглі пояснити причину його відсутності не змогли, однак через кілька годин повідомили, що Сергій Борисович – на лікарняному. Де лікується голова ОДА – в області чи поза її межами – журналісту «Прочерку» не повідомили. Уже 25 лютого на сайті Черкаської ОДА опублікували заяву Сергія Тулуба, де він повідомив про складення повноважень. До цього часу виконуючий обов’язки Президента України Олександр Турчинов ще не звільнив Сергія Тулуба і не призначив замість нього іншого керівника області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Еееее 05.03.2014 01:48
В чоно так мало інформаціі????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 З словами треба обережно. 04.03.2014 23:44
При зільнені з посад він як правило повчав: - Знайди собі місце за межами Черкащини, а ще краще України. Будеш займатися чим не слід, подумай про мої можливості, можеш втратити те що вдалося нажити.

Ну не міг він уявити що каже це про себе, а ще більше не могли це уявити його прихлєбателі, які і були першопричиною загострення його снобізму та пихатості.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 федор принципиальный 04.03.2014 22:49
Об олейнике уже забыли,никто не вспоминает ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 A 04.03.2014 19:04
Ну-ну, за такими даними - удачі їм у розшуках...
Невідомий підрозділ (в Україні, як це не дивно, немає ні "УБОП", ні "УМВД", ні навіть "ЧЕРКАССКОЙ ОБЛ", є "УБОЗ УМВС України в Черкаськiй області" http://www.guboz.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2367:uboz-umvs-ukrani-v-cherkaskiy-obl&catid=12:2010-02-08-21-10-47) оголосив у розшук особу з такими даними, за якими її ніколи не знайдуть. Я просто переконаний, що у паспорті громадянина України написано "Сергій", а не "СЕРГЕЙ", тож, розшукують, схоже, зовсім іншу людину :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 федор принципиальный 04.03.2014 18:43
Опомнились,когд а все уже слиняли за бугор,не пойман ни один,повторяетс я история"б....ты будут сидеть в т..рьмах".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 СЕЛЯНИН 04.03.2014 16:58
Улыбка такая добрая на лице прямо як на патрети в кабинети Головы сильськой рады
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100