реклама

реклама

Представники обласної та міської Народної Ради у ці хвилини проводять огляд приміщення обласного Будинку Рад. Їх супроводжують перший заступник голови облради Володимир Вовченко та начальник охорони адміністративної будівлі Василь Курятник.


Як повідомляє кореспондент «Прочерку», зараз оглядають сесійну залу та перевіряють чи готова вона до можливого проведення сесії обласної ради.

За словами керівника служби охорони нині будівлю облдержадміністрації та облради охороняють 6 службовців. Також тут присутні працівники МНС.

Зайшовши у будівлю, громадськість була здивована, оскільки ОДА всередині повністю забарикадована. Тут лежать мішки з піском, вікна заварені або заставлені фанерою.


За словами депутата Любов Майбороди, минулого року на ремонт приміщення було спрямовано близько 900 тисяч гривень, ще майже 3 мільйони обласна влада просить на ремонт цього року.

Цікаво, що зламане майно стоїть і на другому поверсі ОДА, хоча туди мітингувальники, які штурмували ОДА, за словами очевидців, не дійшли.

Огляд будівлі триває.

Пізніше активісти повідомили, що голову ОДА Сергія Тулуба так і не знайшли.


реклама

Коментарі  

 
0 #5 СправедливиЙ 23.02.2014 10:22
А на відео журналістка МОЛОДІ ЧЕРКАЩИНИ ..........., як не помиляюся розхажує по адміністрації. Як же так, починаємо перефарбовувати ся?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Сеня Рудик 23.02.2014 09:28
Самий час голові ОР піти у відпустку...
Стосовно "тулубятні" на Казбеті, то потріно уточнити. Достовірно відомо що на виборах до ВР 2012р Туловіщє голосувало на дільниці в школі №12 (Ільїна*Б.Хмельницького)і там поблизу є в тихому провулку шикарний будинок за високим парканом. А Будинок по Університетські й, 38 (біля ДЕЛІКАТУ) дуже на видному міскі і там Туловіща останні 2 роки не було видно. Тим більше той будинок він орендував.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Геннадій 22.02.2014 15:38
Еще вчера пресс-служба ОДА утверждала что"Керівник області перебуває на робочому місці і працює за робочим планом."
Сегодня что-то желание работать, как видно пропало...Как быстро меняется время :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Дід Трохим 22.02.2014 15:31
А шо там тулубятня на Казбеті? Може й там пора екскурсію провести?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Часи і звичає 22.02.2014 14:42
Тулубятня
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100