реклама

реклама

Депутат Черкаської обласної ради Любов Майборода такої лайки в сесійній залі, як під час останнього засідання 25 вересня, ще не чула. У цьому вона зізналася вчора під час заходу, який сама й організувала через побиття колег – Володимира Вовченка та Олександра Харламова.

– Люди в камуфляжній формі із сміттєвими баками та дерев’яними палками в руках, які увірвалися до зали, де тривала сесія обласної ради, порушили порядок проведення сесії. Крім цього, висловлювалися нецензурними словами. Я вже депутат із 18-річним стажем, але не чула ще ніколи таких матів у залі обласної ради. Ці люди погрожували депутатам, нанесли тілесні ушкодження Харламову, Вовченку та Кучер. Ми ні разу не бачили побиття депутатів у сесійній залі обласної ради, – говорила з обуренням Любов Володимирівна.

Пані Майборода запевнила, що їй соромно перед постраждалими.


– Мені соромно за цих побитих людей, незалежно від їхньої партійності. Я буду вибачатися перед паном Вовченком за те, що я, депутат, не забезпечила порядку в залі. Людину, яка є пенсіонером, інвалідом другої групи, б’ють до крові і половина залу посміхається!.. Все це з матами... І стоїть голова ради в президії на це все спостерігає... Це не по-людськи робиться. Немає жодної людини, яка б усім подобалася. Але це не привід приходити і від імені народу бити комусь фізіономію. Є якісь цивілізовані методи вирішення питань: публічні акції, пікети, зустрічі. Але фізична розправа в будь-якому вигляді нами як представникам влади має бути засуджена. Інакше чим ми відрізняємося від своїх попередників. До мене підходили люди і казали: «Любове Володимирівно, нам проломлять голову на наступному засіданні і ніхто за це не буде нести ніякої відповідальності. Чому ми сюди повинні ходити?» І по-своєму вони праві, – вважає пані Майборода.

У свою чергу, голова обласної ради Валентина Коваленко відразу відповіла Любові Майбороді на звинувачення в бездіяльності під час скандальної сесії.

– Поява людей на сесії для мене була повною несподіванкою. І те, що я стояла в президії і тільки спостерігала, це – неправда. Зрозуміло, що я була шокована тим, що побачила. Я спустилася в зал. Навіть хотіла підійти розбороняти. Але мені дехто із журналістів сказав: «Ну куди, Валентино Михайлівно!» Я з правоохоронцями переговорила. Вони кажуть: «Нас би десять було, але вони так себе агресивно поводили!» Як забезпечити порядок на сесії? Збільшити кількість міліціонерів? Немає питань! Але якщо люди захочуть зайти в зал, то ви їх туди не пустите, як було при Тулубу? Скільки людей було поза зоною нашого будинку в ті часи. Скажуть: «Що це за демократи такі? Відбулася революція гідності, люди гинули заради того, щоб ви свої питання вирішували, а нам не було доступу?» Тому давайте радитися! Я абсолютно відкрита! І ніхто мене не може звинуватити в тому, що я щось не прагну робити, чи в тому, що відбулося на цій сесії, – емоційно відповіла депутату голова облради.

реклама

Коментарі  

 
0 #15 філармонія 08.10.2014 22:40
Цитую Я тоже пєть могу!:
А вона хоч записала ці нові мати? Опублікували б їх, чи що - "в порядкє обмєна опитом"!

За опитом в наш заклад, культура так і пре, починаючи з адміністрації.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #14 адекватний 04.10.2014 14:37
Шановна депутат не відхрещуйтесь - це ж діти вашої революції гідності. Ви їх породили випестили то вже ж і корміть бо вони працювати не хочуть а їсточки хочуть. А краще зберіть їх всих і гайда в Европу , тому що европейські люди повинні жити в европі а нас туди не планують брати. З радістю будемо проваджати вас разом з европатріотами до достойного вас місця проживання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #13 незнайка 03.10.2014 16:43
Были обое одинаковые Обоим хотелось в головыхы А получилось только у ЛЮСТРОВАННОЙ и головыхой стать и за 100 дней отчитаться Конкуренция проклятая и Яма Беккера не введена в эксплуатацию И на носу выборы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #12 Професор Преображенский 03.10.2014 16:01
Шариковы под руководством Коваленко превзошли все ожидания. Експеримент надо прекращать, Иначе Михаловна всех покалечит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #11 Матрос 03.10.2014 15:55
В розумінні тьоті Валі революція гідності відбулась, щоб її .... били людям м...рди. Цікава поетеса :D :lol: :lol: :lol: .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #10 Іван Стогнієнко 03.10.2014 15:50
Два протилежних підхода до подій, що відбулись: Майбороді - соромно, а Коваленко - відчуває себе героєм. Таким м...боєм голова облради хоче залякати депутатів і принизити. Женіть геть вчорашню доярку - і не ганьбить Черкащину!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #9 Мирослав 03.10.2014 15:46
Провокацію з побиттям депутатів організувала О...-К.... Люди, які привели її до влади, не мають ні честі, ні гідності, як і їх головиха.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 обліко морале 03.10.2014 15:43
Ти ба, яка цнотлива. Даже матюків не чула.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #7 Миколка 03.10.2014 15:19
А чи не засиділась у депутатах ця "пані" із 18-річним стажем?!.. Нехай йде собі із політики з Богом, бо скоро на свою адресу і не таке почує, набридла вже!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #6 choe 03.10.2014 15:14
бити старого й слабого - не до честі будь-кого
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100