Народний депутат України родом із Чорнобаївщини Микола Томенко відреагував на те, що виникає все більше й більше нарікань на кадрові призначення в МВС, прокуратурі, СБУ та на інші посади в системі виконавчої влади.

«Для розуміння логіки призначень та відповідальності за такі призначення вважаю вкрай важливим оприлюднювати політичну партію чи фракцію, яка рекомендує на цю посаду, та конкретних політиків чи посадовців, які несуть відповідальність за таке призначення!» – написав на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» Микола Володимирович.

Зауважимо, що одним із таких «скандальних» фактів на Черкащині є призначення начальником УМВС України в Черкаській області Леоніда Бойка. На другий день керівництва автомайданівці змусили його написати заяву на звільнення. Крім того, вже двічі в місті проводились громадські слухання для обрання найбільш гідної кандидатури в очільники обласної міліції. Неодноразово відбувалися і мітинги під будівлею УМВС в Черкаській області. Один із таких відбудеться і сьогодні о 12.00.

Обурило, зокрема, народного депутата України Се6ргія Капліна призначення колишнього заступника начальника УМВС України в Черкаській області – начальника міліції громадської безпеки полковник міліції Івана Корсуна на посаду начальника УМВС України в Полтавській області.

Нагадаємо, що упродовж минулого року Іван Григорович відзначився, коментуючи конфліктні ситуації під час мітингу 22 березня в Черкасах. Тоді молодики перешкоджали депутатам проходити на сесію. Одному із них – Олександру Сінгаєвському – навіть зламали пальця.

Іван Корсун тоді запевняв журналістів, що молодиків не бачив, а лише «людей похилого віку», та й ті, на його думку, були прихильниками якоїсь політичної сили.

Тоді ж Івану Григоровичу порвали форму і він запевнив, що повісив її в себе в кабінеті на згадку.

реклама

Коментарі  

 
-3 #3 профи 05.03.2014 22:46
Всїх треба провести через Майдан, Інакше майдан виведе їх на чисту воду. В Черкасах взяв керувати самообороною на річці С... Олег начальник управління екологічної інспекції, почесний член партії регіонів, власник комплексу .... який є незаконно побудованним на прибережній зоні Дніпра.
Жалко хлопців з самооборони , які не знають Бракош С.... - їх обдурили
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #2 Черкащанин 05.03.2014 15:27
Призначення Леоніда Бойка на посаду начальника УМВС в Черкаській області є абсолютно правильним кадровим рішенням Міністра Арсена Авакова. Це справжній префесіонал та керівник високого рівня.
А от, що стосується призначення на таку ж посаду в Полтавській області Івана Корсуна, то це дійсно помилка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Антон 05.03.2014 13:14
В цілому цей жид*к непогано розмірковує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100