реклама

реклама

Трьох молодиків, які без документів влаштовували «ралі» на центральних вулицях Черкас, затримали автомайданівці 20 березня. Про це у «Фейсбуці» пише активіст черкаського авто майдану Руслан Зоря.


«Подія сталась о першій годині ночі, коли «Лада-Калина» здійснювала незаконні віражі поблизу «Макдональдса». На цю подію швидко зреагував екіпаж Автомайдану, який чергував у місті в той час. Наших хлопцям вдалось заблокувати місцевих «шумахерів» поблизу фаст-фуду, де на тротуарі була припаркована автівка», – зазначив Руслан Зоря.


«Екстремальні водії одразу ж забарикадувались у кабіні, але працівникам ДАІ та самооборонівцям вдалось їх вивести до людей. За словами керівника екіпажу автомайданівців Ігоря Афанасьєва, зараз горе-автівка, яка гасала містом без капоту, на штрафмайданчику. До речі, у порушників також знайшли маску з прорізами та засоби для вживання наркотиків», – пише Руслан Зоря.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #1 Живу я тут 21.03.2014 17:40
Ну просто молодец, таких активистов побольше! И народу обещал разорвать все кредитные договора (защита от банков). И на луначарке асфальт положил. И хулиганов ловит. Жаль только плаща супермена нет :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100