реклама Делікат

«Знаменна подія відбулася в нашій організації у понеділок та вівторок. На початку нашої з вами «історії» вдалось виявити зрадників, яких ми раніше вважали своїми побратимами. Деякі з них навіть були обрані в Координаційну раду», – йдеться в заяві черкаських автомайданівців Руслана Зорі та Віталія Красюка, що розміщена у «Фейсбуці».

«Ми ставилися з розумінням до їхніх думок, критики, намагались враховувати інтереси кожного. Однак ці псевдо-члени просто лобіювали інтереси деяких черкаських політиків, котрим Автомайдан напевно перейшов дорогу. Підтвердженням цього є голослівні виступи відомих черкаських «діячів» з критикою в керівників Автомайдану, а також замовні матеріали на деяких сайтах», - йдеться в заяві.

«Ми – черкаські автомайданівці, виступали за жорстку відкритість та прозорість, за голос народу у стінах владних кабінетів. Але комусь це муляло. От і заслали до нас диверсантів, які спробували дискредитувати організацію. Почали з вигаданих звинувачень у бік перших автомайданівців у Черкасах. Замість того, щоб розвивати організацію, втілювати заплановані проекти – заколотники почали плести інтриги, пов’язувати їх з різними політиками. Ми чули лише слова без наведення фактів. Щоб загасити конфлікт – ми не тримались за місця,і запропонували автомайданівській громаді обрати нового голову, нову Координаційну раду.

І не встигли ми це сказати, як групка зрадників швидко продемонструвала свої справжні наміри. Були скликані екстрені збори, на яких були присутні чомусь тільки частина автомайданівців, шість з яких замість «примирення» продовжували закидати нас звинуваченнями. Вимагали швидко віддати всі документи, техніку, котру нам надали наші родичі та друзі. Але найцікавіше – ці події в режимі «online», немов через «криве дзеркало» одразу ж з’явились на сайті «Про головне».

Автори інтернет-видання повідомили громадськість, що «Зорю вигнали з Автомайдану». Зрозумівши, що нашу організацію хочуть просто зруйнувати, і, порадившись зі справжніми автомайданівцями, залучившись їхньою підтримкою – ми вирішили й далі «майданувати». Але вже без зрадників. Авантюристам не вдалась їх затія! Нас не роз’єднати! Чоловіки, ми боремось за спокій у нашому місті, а не за посади за чиїмось наказом! Упевнено, ми подолаємо цю перешкоду! Перелік запланованих заходів незабаром буде поширений серед Громади! Слава Україні!» – йдеться у зверненні Руслана Зорі і Віталія Красюка.

Дивіться також відео журналіста Валентина Чернявського.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #18 очевидец 21.04.2014 23:50
Цитую Антон:
Що Зоря, що Бонлдаренко – два сопога пара


пара парой но почему-то на дамбе пострадап Зоря, а авто Бондаренко и сам сохранился. почему пацаны и десяток машин оказались побиты?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #17 Микола Кудрявцев 26.03.2014 17:46
Руслану - підтримка і повага. Жодного разу ані він, ані Віталій Красюк, ані будь-хто на заходах Автомайдану навіть мови не заводи про політику взагалі, не те, щоб якусь політичну силу. А тепер проаналізуйте, хто голосніше усіх кричить "Тримайте злодія!"..?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #16 [email protected] 26.03.2014 16:59
for Микола Булатецький

Якщо все так зрозуміло і очевидно, то які шляхи виходу із ситуації?
- вимагати повернути Бойка
- вимагати об'єктивного розслідування у нинішнього керівника
- закрити очі

for Алька

Не могу не согласиться. Политика - грязное дело.
Но когда горе-политики мешают заниматься Вам, мне, другим людям ихними привычными и иногда любимыми делами, то невольно мы становимся втянутыми в эту самую политику-полемику. Я больше аналитик, нежели...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #15 Пшонка 26.03.2014 16:31
Якийсь цей Зоря злобливий та людоненависний!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #14 С Миколаєнко 26.03.2014 16:26
Моя мати (царство їй небесне) казала про Одарича так: цей лиходій-..... поставив у медицині своїх людей таких же лиходіїв як він сам.Замінив всіх головних лікарів на своїх, а українців вигнав(справа була у 3 лікарні)
до адміністрації сайту: чому Вас так не любить інтернет видання "Кропива"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #13 Саша Белий 26.03.2014 15:41
Цитую бандерівка:
чому подається однобоко інформація Прочерком???????
Знов Одарич "рулить"...........


Толя Бондаренко! Не ховайся за жіночими ніками!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #12 бандерівка 26.03.2014 15:19
чому подається однобоко інформація Прочерком???????
Знов Одарич "рулить"...........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 Ivan 26.03.2014 15:10
Зоря провокатор Одарича!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #10 Алька 26.03.2014 14:58
Цитую Pro:
Давайте згадаємо хочаб той випадок, як Бондаренко на мітингу "домовився" з силовиками, що розгону не буде, закликав хлопців формувати блок-пост перед Черкаською дамбою і захищати місто від тітушок, згодом від нього підвезли коктейлі, жоден з яких не загорівся, а самооборонців жорстоко побили.
Сумніваюсь, що Анатолій Б. заправляє свій Ленд-крузер паливом такої якості.
Можливо і добре, що не не спалахнули, що не було додаткових жертв і опіків, але факт зради - це факт. Хлопців запросили на сплановану бійню.

Ну так каков поп, таков и приход. Разве нормальные люди в политику лезут? Вот вам есть чем заняться, и мне есть чем заниматься, и миллионы людей заняты своим делом, и лишь жалкая кучка мерзавцев рвётся к власти, при этом колобродя других, и нагло манипулируя сознанием и инстинктами толпы, загребает жар чужими руками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #9 Антон 26.03.2014 13:46
Що Зоря, що Бонлдаренко – два сопога пара
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100