Місто Сміла не в змозі утримувати штатні одиниці соціальних фахівців за рахунок видатків міського бюджету в разі, якщо Міністерство соціальної політики України ухвалить рішення про ліквідацію посади соціального фахівця. Про це виданню «Смеляночка» повідомив керуючий справами-заступник міського голови Олександр Головченко.

Олександр Головченко наголосив, що обсяг робіт та результати, які вдалося досягнути завдяки діяльності саме соціальних фахівців, – вражаючі. Ця робота обов’язково повинна виконуватися, але місто не має коштів, аби фінансувати цю програму замість держави.

Нагадаємо, що усі 12 000 соціальних фахівців, які є в державі, очікують на скорочення у разі відповідного рішення Міністерства соціальної політики України. В той же час, профільне міністерство пропонує винайти можливість та не скорочувати штатні одиниці соціальних фахівців, а утримувати їх і надалі, але вже за кошти міських видатків на місцях.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 незнайка 14.04.2014 16:58
Поменьше бы вносили корректив пользуясь паспортными данными подопечных в выборчие списки проголосовавших в 2012-дешевле бы и сейчас обошлось
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 MILA33 14.04.2014 14:49
Ви щось переплутали,Нез найка. В народі кажуть:"Чула дзвін, та не знаю де він". Говориться про фахівців із соц. роботи які були прийняті на роботу у 2012р. по всій Україні і в тому числі і в Черкас. області (це достовірно). До чого тут Черкаський МВК і 125 погоджень? Скорочують фахівців, а не службовців!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 незнайка 14.04.2014 11:55
В Черкассах ни одного человека из МВК не сократили хоть на 125 погоджень упростили нужное перевирять и погоджувать Билоусов и Джуган поскребли по сусекам и деньги нашли Перенимайте передовой ДОСВИД
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100