реклама

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко 7 травня звільнив з посади начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Вікторію Кару та перевів її на посаду завідувача сектору сімейної політики та оздоровлення цього ж управління.

На фото зліва – екс-начальник управління Вікторія Кара. Поряд – претендент на її посаду Сергій Слинько

На фото зліва – екс-начальник управління Вікторія Кара. Поряд – претендент на її посаду Сергій Слинько



Підставою для цього є заява Вікторії Андріївни від 9 квітня та погодження Міністерства молоді та спорту України від 22 квітня.

Також у своєму розпорядженні Юрій Олегович просить встановити посадовий оклад пані Вікторії згідно зі штатним розписом та врахувати, що вона має дев'ятий ранг державного службовця .

Нагадаємо, що Вікторію Кару призначили на посаду начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту влітку 2013 року замість Вадима Берези, який 1 червня 2013 року став учасником скандальної ДТП. До цього часу Вікторія Андріївна працювала його заступником.

17 липня в управлінні сталася пожежа в кабінеті головного бухгалтера управління. Саме в цей день головбух мав передавати справи своєму наступнику у зв’язку з переходом на роботу до іншого управління. Вогнем було знищено меблі, оргтехніку, віконні склопакети на двох поверхах, фінансову документацію державного значення, пошкоджено стіни та стелі на всій площі приміщення. За підрахунками експертів, сума збитків становила близько 30 тисяч гривень. Ймовірною причиною пожежі вони називали підпал.

У березні з'явилася інформація, що одним із претендентів на посаду Вікторії Кари є активіст Майдану, фахівець Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру Сергій Слинько

У коментарі «Новій Добі» Вікторія Андріївна заявляла, що змагання «за її посаду в той час, як вона ще досі її обіймає, є неетичним».


реклама

Коментарі  

 
0 #5 Сергій Слинько 14.05.2014 09:31
Вау, дарма не заходжу в інет :), хоча матеріал дуже змістовний. Вікторія Андріївна, насправді дуже гарно розбирається в системі оздоровлення, за роки її роботи в цій сфері не чув нарікань. Тому як, не дивно, підтримую її кандидатуру на цю посаду по професійним якостям. Однак категорично проти протизаконному та непрозорому механізму подібних призначень!!! Згідно постанови кабміну мав бути оголошений публічний конкурс!!!!!!!! !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Кім Чен Пхин 12.05.2014 14:49
Ну то й шо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Ми за Берьозу 12.05.2014 13:58
Зад....ли в кожному заголовку згадувать Березу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #2 Узкій круг нєлюбих друзів 12.05.2014 13:57
А чого ж Прочерк не пише, що Ткаченко і любі друзі вже подали Максіка Зеленського на затвердження на посаду замість Кари? Бо як "наступницю Берези" звільнили - то це новина, а те, що плюють на думку громади, коли затверджують Максімку - то це поф*г
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 СЕЛЯНИН 12.05.2014 12:18
Поэтому что ли сельское население ВЫМИРАЕТ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100