реклама

реклама

Законність звільнення Михайла Калініченка з посади гендиректора ОДТРК «Рось» нині розглядає Верховний Суд України. Сам Михайло Михайлович сподівається, що «суд прийме адекватне рішення». Хоч і переконаний:

– Суди сьогодні – це є бутафорія. Сьогодні не потрібно нам взагалі судів в Україні. Бо вони не приймають ніколи законних рішень. Сьогодні Сергій Тулуб (голова Черкаської ОДА – Ред.) або викликає суддю, або дає доручення управлінню юстиції як вчиняти суду у тій чи іншій ситуації. Суд на сьогоднішній день – це є кувалда для когось. Суд апріорі на сьогодні не існує. Він діє лише формально. Це вже вищий рівень наглості, коли той же самий Тулуб звільняє когось під час відпустки або лікарняного, – зазначає Михайло Калініченко.

Екс-гендиректор обласного державного телебачення пригадує, як губернатор звільнив його зі згаданої посади нібито через викладацьку діяльність.

– Я протягом багатьох років викладав в університеті культурологію, політологію, державне управління., Крім того, коли мене звільнили, я перебував у відпустці та ще й на лікарняному. Тобто, порушено все, що могло бути порушено, – обурюється Михайло Михайлович і зазначає: – Ви знаєте, що у всеукраїнському антирейтингу ворогів преси, укладеному Інститутом масової інформації та Київською незалежною медіа-профспілкою, голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб обійняв шосту позицію. Черкаський губернатор попав у рейтинг і через моє звільнення.

Нагадаємо, що нині Михайло Калініченко працює власним кореспондентом газети «Дзеркало тижня» по Черкаській та Полтавській областях. Каже, що намагається бути в опозиції до нинішньої влади – «команди на чолі з Тулубом».

Про стан свободи слова на Черкащині та про те, які методи впливу до власників черкаських медіа застосовує нинішня влада читайте найближчим часом на «Прочерку» у розділі «Джинс-тонік».

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 matumba 13.05.2011 14:46
Що Калініченко, що Уздемір - один дідько, як були бездарі та неуки в керівному складі ТВ "Рось" так і залишились ... Мало того зараз там діє військовий принцип - підлеглий повинен бути тупіший свого начальника. А ви б бачили як "круте" начальство "своїх" відмазує та покриває, зачепиш одного зама так за ним з десяток його ставленників посипеться :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Слава 12.05.2011 09:23
Говорят, в Уздемира целых четыре зама из которых два- по творческим вопросам.Правда, первый зам практически ничего не делает, только советует, как да что, ведь имеет опыт работы с Калиниченко. А как же тогда понимать разговоры о сокращениях и оптимизациях управленческих аппаратов?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Знайка 11.05.2011 19:49
Щоб не казав Калініченко, але в робочий час він робив, що хотів. І студентів учив в тому числі й на робочому місці таки приймав екзамени, і вірші писав, а секретарка не встигала друкувати, і гроші брав за замовні програми, і вся ЧСН на нього пахала відробляючи його оборудки. Так що нехай заспокоїться і пише в " Дзеркало тижня", хоча він же мови не знає і просе, щоб замість нього писали. Такі тепер заслужені журналісти- що тільки знають як урвать, а не як грамотно написать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Горгона 11.05.2011 16:24
Пане Михайле, цікаво,якби вас поновили на посаді, чи ви б залишили своїх заступників ( а вони й зараз на своїх посадах, тільки в Уздеміра)? Старі-нові зами-це страхіття, більшість тільки створює видимість роботи,навіюють заїжджому директору сумнівні рекомендації, отримують як для Черкас високі зарплати,без кінця ходять у відгули,відпуст ки,в запої та на лікарняні.Але Уздемір їх возлюбив, бо мало в чому розуміється, як журналіст.Отак було і при вас ,і зараз.Отакі специ тепер в пошані.Головне, аби підтакували начальнику, а там якось буде...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Оце і вся правда 11.05.2011 12:21
Михайле, мені цікаво як працюючи на посаді ген.директора ТРК "Рось" ви находили вільний час серед білого дня, щоб викладати в універі. Доречі викладання Вами вилось під час робочого дня, тобто з 8 до 14. Навіщо це окозамилювання, що Ви викладали не в робочий час.Це ж дуже легко провірити в універі подивившись архів розкладу викладання предметів. Ви напевно забули як під Вашими дверема в ТРК Рось стояли студенти щоб здати Вам залік або екзамен. Ганьба такому викладачеві і державному службовцю...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100