реклама

реклама

proty 13 травня 2011 року опозиційні сили Черкащини проведуть пікетування Черкаської обласної державної адміністрації та обласної телерадіокомпанії «Рось» з вимогами захисту свободи слова та відставки голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба. Про це інформує прес-служба обласної організації ВО «Свобода».

Пікетування зумовлене тим, що губернатор Черкаської області Сергій Тулуб потрапив до щорічного антирейтингу «Вороги преси-2010», що зумовлено його відвертим небажанням відкрито висвітлювати свої дії для засобів масової інформації, що не є комунальними, і водночас однобоке позитивне висвітлення своєї діяльності у комунальних ЗМІ за гроші українських податкоплатівників. Натомість існує цілковита заборона на висвітлення у таких ЗМІ дяльності опозиційних демократичних політичних сил. Крім того, Сергій Тулуб відзначився неприхованим тиском на вільні ЗМІ, які не приховують від громадськості справжньої сутності чинної влади.

Початок об 11 годині, збір на Соборному майдані Черкас.


реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Sirko 11.05.2011 18:54
День гніву 14-го. А комунальні ЗМІ належать громаді і фінансуються з бюджету, то чого ми повинні читать і бачить там безкінечні панегірики Тулубу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 слава 11.05.2011 16:05
Да возрадуется Калиниченко, да вздрогнет Уздемир!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Мілаша 11.05.2011 15:34
А як же "День гніву" - негоже розпорошуватися .
Чи все-таки термін "вихідний" перемагає все?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100