реклама
Sucurity Police

реклама

anteno Сьогодні депутати Верховної ради вперше за 6 років заслуховували звіт Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за 2010 рік, який представив Голова Нацради Володимир Манжосов. Він зазначив, що Національна Рада подає звіт тільки за 2010 рік, з часу обрання її нинішнього складу, оскільки у минулі роки Національна рада фактично не діяла. За словами доповідача, торік головним своїм завданням Національна рада ставила питання розблокування, впровадження цифрового телемовлення в Україні.

Депутатська група «Реформи заради майбутнього» звернулася до Володимира Манжосова з запитанням, чому оператором «Воля-кабель» припинено мовлення черкаського телеканалу «Антена-плюс». Як повідомив доповідач, «це господарські відносини між провайдером, який формує пакет програм, і телерадіоорганізаціями, які заключають угоди з провайдерами. У нас новий представник,і ми до ситуації в Черкаській області повернемося на найближчому засіданні».

У свою чергу, директор телекомпанії «Антена-плюс» Володимир Мамалига повідомив «Прочерку», що на сьогоднішній день трансляцію черкаського телеканалу оператором «Воля-кабель» не відновлено.

Нагадаємо, що 18 травня 2011 року о 9:00 ранку оператор «Воля-кабель» припинив трансляцію черкаського телеканалу «Антена-плюс». Як повідомляла «Прочерку» керівник відділу зв’язків з громадськістю компанії «Воля» Аліна Сігда, наразі черкаський телеканал доступний у цифровому форматі всім абонентам, які вибирають цифрове телебачення від «Волі», але без дублювання в аналоговому пакеті.

– Ми знаємо, що телеканал «Антена-плюс» зараз надіслав звернення і в Антимонопольний комітет України, у інші органи. Та усім, хто офіційно до нас звернеться за поясненням, ми надамо відповідь. Адже юридично ми праві, – повідомила сьогодні «Прочерку» Аліна Сігда. – Вважаємо, що колектив черкаської телекомпанії виніс наші стосунки у політичне поле. Але компанія «Воля» займається не політичною, а комерційною діяльністю. Усі мої попередні коментарі щодо стосунків з телеканалом залишаються актуальними. Крім того, телеканал «Антена-плюс» заявляв, що цифрове телебачення від «Волі» в Черкасах дивляться всього декілька сотень глядачів. Я абсолютно відповідально заявляю, що у нас в Черкасах більше 10 тисяч абонентів! Тож телеканал є кому дивитися.

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 Kotovsky 24.05.2011 09:20
Цитую Sirko:
Кілька років тому, комунальна друкарня у Смілі відмовилась друкувать "Нову молодіжку"
тому, що в тої був БОРГ, а друкарня КОМУНАЛЬНА- тобто підзвітна і підконтрольна в фінансовому сенсі місцевій владі. А там все дуже просто: немає грошей - "до побачення".
На мій погляд, якщо дуже пече щось надрукувати ("висвітити") - існують приватні друкарні (телеканали), але там теж "за гроші". Домовляйтесь, як ви ВМІЄТЕ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 черкащанин 23.05.2011 13:03
Віктор: "Воля права?...здається Волі буду труба! Та і слава Богу!"
а я гадаю, що більше права Воля, бо Антена не бажає укладати договір (стандартний)..не виникає ж питань у ВІККИ, Росі щодо трансляції. Явний піар антени.
1) та й взагалі про який "популярний місцевий незалежний телеканал «Антена-плюс»" можна говорити, та це ж просто МУЗИЧНИЙ канал. там лише до 10% програм власного виробництва (новини, прогноз погоди і "Погляд з Антени", й то- з повторами 10%)
2) про цифрове мовлення Волі також брехня. абонентів багато,я один з них. Не так вже й "значно дорожче" як інформує Антена виходить-більше на 5 грн. стандартного пакету. Доречі в цифрі Антена дійсно показує-але ЯК!? типові новиннні бігаючі доріжки І БІЛЬШЕ НІЧОГО (чорний екран)
3) прослідковуєтьс я піар-хід медіагрупи- й газета "Антена" солідарність проявила: не виходить у друк вже місяці зо два... доречі ж, за власною ініціативою в підтримку каналу... (ото добре- й працівникам плалити немає потреби)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Віктор 21.05.2011 21:03
Воля права????!!! Глупа людина може таке надумати ... Після виступів на Верховній Раді депутатів та не тільки опозиційних здається Волі буду труба! Та і слава Богу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Демократ 21.05.2011 20:56
Антенна-два ***а,примазываю щиеся к оппозиции!Хотят чтобы их крутили на халяву!Пиарят только себя!
Для Виктора:Если Антенна - популярный канал,то только для ***!С чем тебя и поздравляю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Sirko 21.05.2011 09:03
В господарську площину штучно можна перевести будь-який конфлікт зі ЗМІ. Кілька років тому, наприклад, комунальна друкарня у Смілі відмовилась друкувать "Нову молодіжку", заявивши, що в тої борг за друк і це суто господарське питання. Хоча борг там був за один номер, і згідно з договором ще був час його погасить. Газета тоді, як, до речі, і зараз, жорстко критикувала владу, от їй вирішили таким чином заткнуть рота. Методи влади не змінились і сьогодні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Віктор 21.05.2011 05:52
Волю штрафануть бы антимонопольном у на пару лямов. А налоговой выяснить сколько на самом деле абонентов и сколько налогов платят. Т.к. есть чет подозрение, что воля показывает не больше половины абонентской базы в отчетах. Остальное - в карман Чиняеву и новым директорам ЧТС.
И кажется что просто переведя Антену как популярный местный канал в цифру просто Воля попыталась продвинуть услугу в очередной раз руками Антены. А тут на тебе - такое сопротивление выгребли. На 100% уверен - воля извиниться, включит Антенну и паверное еще убытки компенсируе!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Полуправда хужє лжі 20.05.2011 19:29
Тепер "Антеннє" - точно труба! Оббріхана "Воля" піде на принцип. Мусить на нього піти, інакше сама себе не поважатиме, піддавшись на шантаж у ситуації, де абсолютно права.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 NazarStodola 20.05.2011 18:32
Відповідальна відповідь без відповіді...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100