реклама

реклама

Калашник: Правда вже нікого не цікавить

Калашник: Правда вже нікого не цікавить

Політичним кілерством у чистому вигляді назвав матеріали телекомпанії та газети «Антена» у своєму відкритому листі до голови Національної спілки журналістів України Ігоря Лубченка голова громадської організації «Форум розвитку Черкащини» Ігор Калашник. Нагадаємо, що він співвласник ТРК «Антена плюс», що входить до медіагрупи «Антена». Однак свого часу між Калашником та керівником медіа-групи Валерієм  Воротніком виник конфлікт. За словами Воротніка, його діловий партнер «не виконував своїх зобов’язань перед каналом».

У листі до Лубченка Калашник стверджує, що ситуація, яка склалася нині з каналом, не варта того, щоб вважати це утиском ЗМІ.

«Саме діяльність таких ЗМІ, як газета “Антена” та ТРК “Антена-Плюс”, і величезна кількість “замовних матеріалів” привела до ситуації, коли професія журналіста перетворилася на постійний аукціон — хто більше “заплатить за інформацію”. Правда вже нікого не цікавить…» - пише в листі Ігор Калашник. Автор листа критикує Воротніка та його колегу Володимира Мамалигу, які є депутатами міської ради за неетичну поведінку щодо своїх колег-депутатів, та неправдиві публікації про роботу влади.

«Щодо змісту матеріалів телекомпанії та газети “Антена” — політичне кілерство в чистому вигляді, адже редакцію не цікавлять ані новини культури, ні спорту – будь чого, якщо за це не заплачено», - пише Калашник.

Нинішній конфлікт між владою та «Антеною», на думку автора листа, зумовлений тим, що «заробити» з новим керівництвом області  медійникам не вдалося. А свої старі господарські проблеми канал вирішив буцімто пов’язати з політичною ситуацією.

«Шановний Ігоре Федоровичу,.. прошу звернути увагу на вищезазначене та більш ретельно розібратися, на захист яких перевертнів з журналістськими масками Вам судилося стати», - підсумовує звернення пан Калашник.

vorot1 Керівництво «Антени» вважає цей відкритий лист помстою за критичні публікації.

- Я чув про цей лист, але ще докладно його не читав, - коментує "Прочерку" керівник медіа-групи «Антена» Валерій Воротнік. – Його появу вважаю намаганням ускладнити нам життя. Ми неодноразово критикували Калашника як депутата міської ради та голову бюджетної комісії в попередньому скликанні за зловживання. Однак, гадаю, це жодним чином не вплине на ситуацію, і все буде вирішено в правовому полі.

Валерій Воротнік каже, що реагувати жодним чином на появу листа не має наміру. Утім, як депутат міськради має намір ретельніше придивитися до діяльності Калашника.

- Ми будемо ретельно вивчати діяльність його компанії «Експоінвест», бо по ній є чимало питань, - зазначає Воротнік, а громадську організацію опонента «Форум розвитку Черкащини» вважає створеною для розподілу черкаських земель під забудову.

У обласній організації НСЖУ відкритий лист колишнього депутата міськради Ігоря Калашника розцінюють як спробу відволікти увагу від основного – ситуації з реальним утиском черкаського ЗМІ:

- Між автором листа та «Антеною» існує давній  господарський конфлікт та яскраві неприязні стосунки, - коментує голова облорганізації НСЖУ Сергій Томіленко. – Але позиція Спілки – ми не обговорюємо якість роботи наших колег, а захищаємо їх право на доступ до аудиторії. Зміст «Антени» завжди був специфічним, але ж тривалий час пана Калашника він влаштовував. Тому цей лист лише відволікає увагу від проблеми невиходу «Антени» та намагається заперечити серйозність заяв Спілки журналістів.

реклама

Коментарі  

 
0 #13 Сашко 25.11.2016 13:20
І де тепер Калашник?
Бог, дав, бог позбавив розуму, бог забрав до себе і, сподіваюся, простив. Царствіє небесноє Ігорю Миколайовичу. Сподіваюся, що на цій землі він залишив не тільки ненависть, зло і свої злочини.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #12 Сергей 30.06.2011 15:26
А я знаю лично Калашника! Так это он редкосный ***. Так что все правильно Антенна писала. Только можно еще больше рассказать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #11 Гражданин У 30.06.2011 11:27
Я лично знаю и Мамалыгу и Воротника. Имел с ними дело. Это ***, *** и ***. И Калашник знаю. Так вот он полная противоположнос ть этим ***. Зная обе стороны этого конфликта без колебаний отдал бы свои симпатии Калашнику. Он всегда был сам по себе и не пресмыкался как это делают всю жизнь ***
П.С. прошу прощения за резкий и неуместный предыдущий коментарий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #10 Kotovsky 25.06.2011 10:48
Цитую Гражданин У:
возможность сказать есть6 а сказать нечего. ... льется все то о чем вы понятия не имеете и некогда имеет не будете.

А почему-бы Вам, дорогой и высокообразован ный ГражданинУ, не проявить свою высокое гражданское Сознание и полагаясь на всё ту-же "свободу слова", а также воспользовавшис ь своей безграничной осведомлённость ю не пролить свет на ситуацию, о которой никто кроме Вам "понятия не имеет". Благо мест для "излияния" достаточно - "Прочерк", "Провинция", "Антенна" наконец. Или Ваших просветлённых мозгов хватает на анонимное хамство?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 Kotovsky 25.06.2011 10:37
Цитую Гражданин У:
приясные засидатели

А от такі ми "малограмні". токі і вміемо, шо пальцамі на княпки тікать. тупі жирні тварюки на дуже короткій вирьовці. приєднуйте свою помийну яму до наших - утворимо всєобщі зливний колєктор.

піду помию руки...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #8 Гражданин У 24.06.2011 16:36
Мне смешно наблюдать как на таких сайтах как "прочерк" и "провинция" депутаты переписываются между собой. Видимо здесь они говорят то, что им так хочется сказать друг-другу в глаза из за высшей степени лицимерия и псевдо политкоректност и не могут себе позволить подобной роскоши. Еще пару слов про всяких Арменов, Яныков, Аллочок, Котовских и им подобных умственным голодранцам. Из за свободы слова о которой так пекутся куртизанки вроде Мамалыги и Воротника возможность высказаться и прокоментироват ь появилась даже у таких малограмотных плебеев как вы господа коментаторы. Парадокс - возможность сказать есть6 а сказать нечего. И от того что такая возможность есть из ваших помойных ям льется все то о чем вы понятия не имеете и некогда имеет не будете. Ваш удел, Господа приясные засидатели, сидеть толстыми попами в офисных креслах и строчить коментарии толи за мзду, толи от вновь появившейся возможности трепать языком инкогнито да еще и так что бы это могли услышать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Черкасець 24.06.2011 09:22
Читав цей лист. Може там і правда. До Калашника все ж більше віри чим до Воротника. Але що про що важкувато зрозуміти для тих, хто не в темі. Грамотнєе потрібно, товариши!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #6 Соло 23.06.2011 22:05
Как по мне, то именно Антенна вытащила на свет божий махинации Калашника. Во всяком случае первыми. Дело журналистов поднять тему и задать неудобные вопросы. Почему Антенна, а не молодежка или Новая доба? Так это вопрос именно к добе и молодежке. И к прокуратуре, которая за деньги годами не расследовала махинации Калашника. Например про то, как он прихватизировал корпус инфекционный в первой горбольнице. Или как лет пять назад за бюджетные деньги построил 16 (боюсь ошибиться) квартир для афганцев. В которых афганцы оказались только в 6!!!! Остальные продал! И это не единичный случай. Прокуратура возбуждала дел немеряно. Но результат - как всегда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #5 правда 23.06.2011 16:12
Антеноиды обнаглели! И єто правда. Привыкли всех кидать, и, в первую очередь, своих же сотрудников. В Черкассах остался хоть один журнвалист , которій станет с ними работать? конечно, уважающий себя! Комментарий Томиленко просто обескураживает...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 алла 23.06.2011 13:53
Ха-ха-ха! Про конфликт Калашника и Антенны знают все! Калашник не можнт пережить Что не стал депутатом, а Мамалыга с Воротником стали! И весь бизнес Игоря Николаевича коту под хвост! Вот наверное хочет напомнить о себе))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100