«Правий сектор» Черкащини та ГО «Громадський блокпост» вимагають звільнити з посади головного редактора газети «Молодь Черкащини» Ольгу Лактіонову за статтю у свіжому номері газети про колишнього голову Черкаської ОДА, регіонала Сергія Тулуба.

У статті під назвою «Прокуратура області: у нашій справі головне – «прокукурікати», а сонце може й не сходити» автор намагався «відбілити» колишнього губернатора.

У «Правому секторі» вимагають звільнити з редакції і автора статті Леоніда Туменка, пише vikka.ua

Крім того, вони вимагають від «Молодіжки» в наступному номері написати про всі злочини Тулуба на посаді губернатора «в такому ж форматі, як і надрукована лицемірна брехня про геройство Сергія Борисовича», а також вибачитися за свої дії і назвати замовника статті.

«У момент, коли наші хлопці та дівчата захищають Україну на сході в зоні АТО, покидьки з банди Тулуба і далі працюють над планом розбрату черкащан і підготовлюють підґрунтя до сепаратизму. Якщо такі випади цієї зміюки пройшли б безкарно, то сили реваншизму і сепаратизму й далі форсуватимуть дестабілізацію нашого регіону. Слів вони не розуміють, тільки пряма дія здатна дати по зубах цій наволочі», – зазначають у «Правому секторі».

«Якщо вимоги не будуть виконані, громадськість у праві ухвалювати будь-які рішення задля придушення розвитку сепаратизму на Черкащині», – попереджають у «Правому секторі».

реклама

Коментарі  

 
-5 #30 Черкас 09.08.2014 11:57
Цитую Братушка:
Ну, ви молодці "Правий сектор"!!! Таку рекламу дали "Молодіжці"... Її ж ніхто не читав, а тепер багато черкащан намагаються її купити, щоб почитати - що ж пише тулубівська преса! Оце так реклама!!! Оце так піар!!! Лактіонова вам спасибі скаже!

Один номер может и купят, чтобы понять, за что газете "Правый сектор" глазик ...... А дальше - все тот же заунывный тираж в 200 экземпляров. И то - пока Тулубу не надоест слать им посылки с бананами вместо гонораров :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #29 Черкас 09.08.2014 11:54
Цитую адекватний:
ніяких проблем нема звільнити головредактора. Викупляєте видання і ставите кого вам подобаіться.

Варіант. Тим більше, що реальна ціна "МоЧе" - три російські рублі в базарний день! :lol:
От тільки купувати немає в кого - бо хазяїн цих "журналістів" десь бігає між Марбельєю і Еміратами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #28 адекватний 08.08.2014 21:09
Зграя ПС, ніяких проблем нема звільнити головредактора. Викупляєте видання і ставите кого вам подобаіться. Чи ви по вашому, по бандитскі порішаєте?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #27 Йшов мимо 08.08.2014 10:54
Якесь ХЛО так мутить з плюсами/мінусами, що змушує замислитися, а хто ж замовник? Малошановні тролі, ви дійсно думаєте, що зможете таким чином вплинути на думку черкащан? :D
А вимоги закономірні, підтримую.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #26 Нестор Іванович 08.08.2014 09:21
Цитую правий:
1917 рік!!! А ми хотіли демократії та свободи слова! То де вони?


Очевидно "правий" хотів демократії та свободи слова. Однак не потрібно розписуватися за всіх. Багато людей хотіло позбутися злочинної хунти, яка безбожно грабувала в/ч і Черкащину. Також ми хотіли позбутися дибільнувато-цинічно-ненажерливого ПеРдунського кодла і їх прислужників. Ми не хотіли жити в брехні, бандитському рекеті, ментовсько-прокурорському безпределі. Ми не хотіли щоб нас безкарно вбивали Берези і їм подібні. Потрібно продовжити , що ми ще хотіли. І саме все це не прийде, за нього потрібно боротися. А Правому сектору порада: в цій ситуації ви все робите правильно, якщо ворог не здається його знищують.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #25 Братушка 08.08.2014 09:06
Братушки! Ну, ви молодці "Правий сектор"!!! Таку рекламу дали "Молодіжці"... Її ж ніхто не читав, а тепер багато черкащан намагаються її купити, щоб почитати - що ж пише тулубівська преса! Оце так реклама!!! Оце так піар!!! Лактіонова вам спасибі скаже!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #24 Дід Трохим 08.08.2014 08:57
Правильно, Лактіонову звільнить, Туменка расстілять. Дайош дємократіческе європейське государство!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #23 :Жінка 08.08.2014 08:21
А може правий сектор ще Бенюка з собою приведе щоб побить жінку і пенсіонера. На схід,панове, правий сектор. на схід!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #22 Недожурналістам 08.08.2014 07:35
:lol: :lol: :lol: Дуже смішно... Хтось цілу ніч, висолопивши язика, старався, щоб у тулубівської газетки стало побільше "плюсів", а у пОстів за те, щоб вона щезла - "мінусів". :-x
Ну, натицяв (-ла,-ло) ти на клавіатурі, а що будеш робить з реальним сприйняттям свого паперового продукту для цвяха в сільському об'єкті "00"?! Не напрягайся вже так - Тулуб і далі по тридцять срібреників перекидатиме, а він далеко, ваш тираж у сто екземплярів і безкоштовну роздачу газетки не бачить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #21 Уманский Еврей 08.08.2014 04:26
Правый сектор на мыло. Надоели бандиты.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100