28 вересня о 18.00 в обласній філармонії черкаський співак і композитор, лауреат низки всеукраїнських, міжнародних фестивалів патріотичної пісні, володар 4-х премій «Смарагдова ліра» Олександр Бабенко дасть благодійний сольний концерт. Вхід – вільний.

1 жовтня черкаський композитор і співак виступить із концертною програмою в Кіровограді. А далі вже із цього міста Олександр продовжить свою подорож у зону АТО, де планує виступити перед українськими воїнами, які відстоюють суверенітет і незалежність нашої держави. У творчому доробку Олександра Бабенка є кілька пісень, присвячених захисникам українських рубежів.

До речі, Олександр і сам воїн-інтернаціоналіст, моряк, який має практичний досвід виконання військових завдань на морі, зазначають у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Це вже буде його друга творча поїздка в зону АТО: улітку він відвідував оршанецьких прикордонників, які на чолі з полковником Ігорем Момотом, несли військову службу з оборони українського кордону на Сході України.

Олександр з глибоким жалем і сумом згадує загиблого в зоні АТО керівника Оршанецького навчального центру прикордонників, якому посмертно було присвоєно звання генерал-майора.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100