реклама

реклама

Сергію Тулубу Президент наказав працювати

Сергію Тулубу Президент наказав працювати

Як стало відомо «Комсомольській правді - Україна» із власних джерел, в Адміністрації Президента зацікавлені у якомога швидшому заповненні вакансії віце-прем’єра, що виникла після звільнення Віктора Тихонова. У четвер Віктор Янукович провів одразу дві зустрічі-«співбесіди» з претендентами на високу урядову посаду.


Першим став нинішній губернатор Донецької області Анатолій Близнюк (декларована тема спілкування - питання забезпечення виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації»). Ще одна зустріч – з губернатором Черкаської області Сергієм Тулубом.

Джерело газети не могло повідомити, чи були інші зустрічі подібного рангу, пов’язані з укомплектуванням Кабінету Міністрів.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Черкащанин 10.06.2011 10:41
Цікаво, що має на увазі ГЛЯДАЧ, попереджуючи Тетяну Єщенко? Прочитав останню колонку оглядача, так там згадка про Одарича, Радуцького (Весільній кураж), та Тулуба. Знову безтолкове оточення керманичів підставляє своїх керівників. Криза кадрів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Глядач 09.06.2011 22:27
Прямо шоу "Холостяк" якесь. Мачо обирає між двома баришнями, які згодні на все. 8)
Попередження для Крилохлопа: використовувати меш цю сентенцію в колонці у ВЧ - напиши, що я, користуючись нагодою, тещі привіт передаю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Соболь 09.06.2011 16:37
Толя Близнюк важковаговик, навряд нашому Серожці перескочити його...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100