реклама

реклама

Націоналістка Ірина Фаріон спілкувалася з черкаськими однодумцями просто неба

Націоналістка Ірина Фаріон спілкувалася з черкаськими однодумцями просто неба

Творча зустріч у Черкасах із відомим мовознавцем, доцентом Львівської політехніки та політичним діячем Іриною Фаріон, організована обласною організацією ВО «Свобода» 8 червня, відбулася… на лавочках під відкритим небом.

Як попередньо анонсувала прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода», спершу зустріч мала відбутися у приміщенні обласного краєзнавчого музею, потім була перенесена у приміщення Будинку профспілок. А закінчилося усе тим, що зустріч з Іриною Фаріон пройшла під відкритим небом на лавочках біля обласного краєзнавчого музею. Під час творчої зустрічі відбулася презентація збірки, упорядкованої Іриною Фаріон, - «Криниця для спраглих. Афоризми та сентенції Юрія Іллєнка».

Зустріч у залі музею активісти «Свободи» так і не змогли провести через те, що за кілька днів до заходу в будівлі стався порив комунікацій. Тож організатори стали шукати інше приміщення.

– Домовилися за актовий зал у приміщенні Будинку профспілок, вже і кошти за оренду зали проплатили, але в останній момент орендодавці повернули нам кошти і відмовили в проведенні заходу. Мовляв, профспілки там якраз мали проводити збори, щоб висловити протест якимсь рішенням прокуратури, – повідомив «Прочерку» голова Черкаської міської організації ВО «Свобода» Михайло Вакуленко. – Чи проводили вони там збори, чи ні – не знаю. Але через ці постійні зміни місця для зборів ми дезорієнтували людей. Планували провести і збори громадян зі створення ініціативної групи щодо проведення референдуму проти продажу землі. Але не набралося необхідної кількості людей, тож була лише зустріч з Іриною Фаріон. Вона виступала близько години.

Як пояснив «Прочерку» голова Федерації профспілок області Петро Шевченко, вони відмовили політичній партії у проведенні заходу через фахову нараду, яку раптово довелося проводити.

– Так, «Свобода» питала, чи можна в нас провести захід. Ми погодилися, але потім у нас почалися заходи з організації дитячого оздоровлення, – зазначив Петро Шевченко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Черкащанин 10.06.2011 10:36
Мені так подобається, як влада піднімає рейтинг цій супер силі! То хлопців до буцегарні на три дні кинуть (на п'ятнадцять - шкода), то зал не дадуть. "Батьківщині" ж не відмовили для проведення земельного референдуму. А вас кожного разу кличуть на СВОБОДУ до Кисельова і Шустера, а Юлю не пускають. Так і три відсотки наберете. А не наберете - підете в забуття, як такі що не виправдали високе довір'я Льовочкіна
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #3 махмуд 10.06.2011 09:33
о чём вообще можно говорить с этой Фарион? Дальше промолчу, поскольку "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Дитсадок Солнішко 09.06.2011 21:53
Пані Фаріон, а Ви знаєте, як дядю Вакуленка в Черкасах називають?
М-і-і-і-ша! Уявляєте, що робиться?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 За Свободу 09.06.2011 19:05
Петручио ***, сначала захотелось бабки косонуть, а потом как подумал, что Тулуб после этой Свободы "скажет" и в сразу ***.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100