реклама
Sucurity Police

реклама

У середу, 8 червня, у Черкасах на майдані поблизу Обласного краєзнавчого музею відбулася творча зустріч із членом Політради ВО «Свобода», доцентом Львівської Політехніки, мовознавцем Іриною Фаріон. Про це інформує прес-служба обласного осередку "Свободи".

Під час зустрічі відбулася презентація збірки, упорядкованої Іриною Фаріон, «Криниця для спраглих. Афоризми та сентенції Юрія Іллєнка», а також авторської «Мовна норма: знищення, пошук, віднова».

Фаріон приймає до лав "Свободи" праправнука Тараса Шевченка

Фаріон приймає до лав "Свободи" праправнука Тараса Шевченка

«Ми ніколи не пробачимо окупантам висилку митрополита Шептицького, нищення церков, музеїв та бібліотек окупантами, ми ніколи не забуваємо про голод, який вони влаштували, про тюрми та масові розстріли українців у них, висилання цілих регіонів до Сибіру, масові репресії, страждання і біль, який приносили з собою окупанти. Ми назавжди пам’ятаємо слова із Заповіту Шевченка: «І вражою, злою кров’ю, волю окропіте…». Потім можна брататися-обійматися, але спершу треба виконати імператив Шевченка. На цьому зокрема наголошував і Юрій Герасимович Іллєнко. Ми повинні адекватно ставитися до посягань на нашу честь і гідність, ми маємо давати відповідь, коли зазіхають на наше життя» - наголосила під час виступу Ірина Фаріон.

реклама

Коментарі  

 
-2 #2 Саша 11.06.2011 12:56
А эта так и продолжает быть сумасшедшей балаболкой. Столько энергии у человека, ее бы в правильное русло направить, а она... денюжку отрабатывает.
Кто из нынешних властвующих причастен к тем деяниям, которые она перечислила, против кого она хочет бороться и кого наказывать? Тех, кто давно лежит в могилах?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Українець 10.06.2011 21:07
Хто не знає своєї історії, той не має майбутнього. Свобода, ми з тобою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100