реклама

реклама

29 та 30 квітня в Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького відбудеться 20-та щорічна міжнародна міждисциплінарна конференція для викладачів англійської мови.

До участі в ній запрошуються викладачі, які є членами всесвітньої професійної асоціації TESOL, а також усі, хто цікавиться питаннями вивчення та викладання англійської мови, зазначають у прес-службі вишу.

Вітчизняна філія асоціації (TESOL-Україна) вже понад 20 років займається проведенням науково-дослідницької роботи, вдосконаленням методів навчання мови, стимулюванням професійного розвитку вчителів англійської мови. Конференція відбудеться за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні, метою якого є надання допомоги викладачам англійської мови в Україні, Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії та Молдові. Проведення просвітницьких заходів та запрошення американських фахівців для спільної розробки навчальних планів, підручників і матеріалів для тестування сприяє посиленню взаєморозуміння між цими країнами та США.

Спільні міжнародні конференції стають справжньою подією для викладачів англійської мови. Актуальність конференцій зростає у зв’язку з необхідністю переходу на викладання англійською мовою певних предметів у вищих навчальних закладах України.

Цього року грант на проведення конференції отримала кафедра фонетики і граматики англійської мови навчально-наукового інституту іноземних мов нашого університету.

– Викладачі ЧНУ ім. Богдана Хмельницького є членами асоціації TESOL 10 років, але ми вперше є організаторами такого заходу разом із відділом преси, освіти та культури Посольства США в Україні, – розповідає завідувач кафедри фонетики і граматики англійської мови Таміла Кравченко. – Організатори висували серйозні вимоги – рівень акредитації університету (бажано статус національного), якісні показники професорсько-викладацького складу, наявність базового інституту чи факультету, де готують вчителів. Наш ВНЗ відповідає усім цим критеріям, має серйозну викладацьку школу, в нашому інституті іноземних мов діє програма «університет-школа».

За словами Таміли Миколаївни, разом із закордонними фахівцями українські вчителі англійської мови обговорюватимуть новітні методи та підходи до викладання мови міжнародного спілкування в школах та вишах України.

Деякі з них вже включені в програми викладання в українських навчальних закладах, частина з них – чекає свого запровадження.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Абітурієнт 29.03.2015 14:59
Про які новітні методи та підходи до викладання мови говориться в цій темі??? Десяток років в ЧНУ не змінювались а ні методи, а ні підходи до викладання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Марія 28.03.2015 09:16
"в нашому інституті іноземних мов діє програма «університет-школа»"-тому із 50 випускників першої гімназії тільки 3 здают ЗНО, а інши-на навчання за кордон, а не в ЧНУ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100