Заступник голови Черкаської облдержадміністрації Юрій Сас представив чигиринській громаді нового голову РДА Володимира Клименка.


– Після ряду невдалих спроб з призначенням попередніх кандидатур, район нарешті отримав свого керівника, – зазначив Юрій Сас. – Це якраз той вихід із ситуації, що може примирити всіх раніше невдоволених.

Заступник очільника області попросив чигиринців підставити плече допомоги Володимиру Андрійовичу, адже він у районі – людина нова, зазначають у прес-службі Черкаської ОДА.

Сам Володимир Клименко зауважив, що основні проблеми району йому відомі, тому прийшов сюди працювати як кризовий менеджер. Новий керівник району дуже хоче, аби Чигиринщина назавжди позбавилась звання «депресивного» району.

– Я сподіваюсь на співпрацю небайдужих до цього краю людей, – закликав новопризначений очільник. – Усім, хто має намір заважати мені у роботі, скажу, що вони даремно витратять свій час.

Довідка

Володимир Андрійович Клименко народився 1982 року в селі Степанки Черкаського району

Стаж роботи – 9 років

Останнє місце роботи – сільський голова села Степанки

Призначений на посаду голови Чигиринської РДА розпорядженням Президента України №388/2015-рп від 31 березня 2015 року.

реклама

Коментарі  

 
+1 #44 про ОЗУ 18.04.2015 18:20
Цитую О.ЧУПРИНА:
Цей той Клименко,що публічно брехав Прочерку щодо фінансування сільською радою с.Степанки скандальної реконструкції сільської школи?Яка груба робота Ткаченка. Тішить те,що всі підуть туди куди слід в складі ОЗУ.


мужичок забалакався
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #43 Іван Дмитрович 17.04.2015 18:25
Цитую Вано:
цікавий заголовок статті: «Усі, хто має намір заважати мені, даремно витратять час», він думає якщо люди будуть казати правду про його брудні справи, то це заважати йому роботи. Та ні! Йди цілую в ж.... своїх начальників, а не районом керувати. Пристосуванець.


Ти чиїх будеш?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #42 Іван Дмитрович 17.04.2015 17:48
Цитую .людмила анатоливна:
володимир андрийович хочу побажати успихив у ваший роботи. спасибо вам велике за все те що ви зробили для жителив с. степанки .щиро дякуем./


Гарні слова, мабуть знає про що каже.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #41 селяни Стецівки 17.04.2015 16:45
Цитую Іван Дмитрович:
Цитую Дружинник КомандорКейс:
Сергей Иванович Кононенко, предлагай себя смело в начальство! Настал час стать наконец-то мужиком, твои знание и опыт нужны району, и люди тебя поддерживают.


Сергій Іванович порядний чоловік.


Порядний - це просто сказано.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #40 Дружинник КомандорКейс 17.04.2015 12:53
Блин, что-то я в недоумении! Сергей, за что ж тебе так щедро чигиринцы красного наплюхали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #39 Чому тиша? 17.04.2015 12:10
Чигиринці, як там "стартує" в роботі нове керівництво?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #38 Іван Дмитрович 17.04.2015 09:19
Шось на мого компаньона, Серьожу Івановича, вкрай підозріла негативна реакція - "все червоне". Чи земляки мабуть не хочуть бачати шановного Кононенка - ані в начальстві району, ані в керуванні містом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #37 без іронії 10.04.2015 22:42
Цитую Патріот:
Думав все таки не писати, але прочитавши біографію Юрія Саса не втримався...Точно молодий, напевно енергійний і абсолютно без будь-якого досвіду як державної служби (чи їй подібної) так в принципі і без належного управлінського досвіду вцілому це, вибачте за грубощі, "чудо в лаптях" стає заступником Голови ОДА. Ну як така дурня може мати місце?, я розумію, що зараз, з метою оптимального виходу із усіх наших криз, також потрібна в управлінській вертикалі і креативність і неординарність і вона, як правило, більше проявляється у молоді, але ж Саса з таких міркувань можна було запросити в радники, помічники ну аж ніяк у заступники Голови ОДА. Він же елементарно не уявляє ні управлінської вертикалі ні ситуації на місцях... На мою думку, наприклад, до таого заступника Голови ОДА, як Горобця В.В., Сасу ДУЖЕ далеко, і при цьому Сас також є заступником. ДУРНЯ ДУРНЕЮ ОТ І ВСЕ І ПОВНЕ "ФУ" ТКАЧЕНКУ ЗА ТАКОГО СВОГО ЗАМА - САСА Ю.

Час найкращий лікар.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #36 запитання 10.04.2015 17:17
Цитую Правдолюб:
Я задаю себе вопрос- Почему нет достойной реакции Чигиринцев на явное пренебрежение их человеческого достоинства ..... ткаченко и сам же на него попробую ответить. Да потому,что продажность Чигиринщины на всех выборах просто зашкаливала.Так что у того, кто ведёт себя, как продажная ... где на выбор их влияет бумажка,любого цвета,о достоинтве можно просто не вспоминать.А так называемой народной раде,я бы посоветовал съездить в с. Степанки и узнать многое интересного из уст местных жителей о назначенце ткаченко-клименко.

А де ваш мер?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #35 без слів 10.04.2015 16:23
Цитую .людмила анатоливна:
володимир андрийович хочу побажати успихив у ваший роботи. спасибо вам велике за все те що ви зробили для жителив с. степанки .щиро дякуем./

Ну і добре.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100