реклама

реклама

Міністр освіти і науки України Сергій Квіт, який сьогодні прибув із робочим візитом до Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, запевнив журналістів, що його приїзд не пов’язаний із виборами ректора вишу, які відбудуться 23 квітня.

– Я приїхав розповісти про новий закон «Про вищу освіту», його імплементацію, реформування освіти і науки в Україні, про політику уряду, політику нашої влади. Давно спланував візит. Ще з осені минулого року. Я планував приїхати ще на Покрову. Була нагода – встановлювали пам’ятний знак (оновлене погруддя Богдана Хмельницького перед будівлею ЧНУ, – ред.). Була співпраця між могилянською школою журналістики, яку я очолював, і кафедрою журналістики ЧНУ. Як викладач хотів приїхати. Нагод було багато, але доїхав я тільки зараз. Я багато їжджу. Минулого тижня я був у Маріуполі. Зараз я Черкасах. На наступному тижні їду до Львова, Ужгорода... – пояснив Сергій Миронович.

Міністр зауважив, що сьогодні познайомився з одним із претендентів на посаду ректора ЧНУ.

– Я не знаю всіх кандидатів, на жаль. Я знаю тільки теперішнього виконуючого обов’язки ректора Олександра Черевка і пана Назаренка, з яким мені було дуже приємно щойно познайомитися, молодий доктор наук, – зазначив Сергій Квіт.

Крім того, Сергій Квіт додав, що в нього багато що пов’язано із Черкащиною.

– Моя дружина – із Сміли. Моя дочка народилася в Смілі. В Смілі я взяв участь в організації Народного руху в 1989 році. Моя теща в Смілі. Часто там буваю, – додав Сергій Миронович.

Нагадаємо, що 23 квітня в ЧНУ відбудуться вибори ректора. Усього до міністерства освіти і науки звернулося 5 претендентів на посаду ректора. Відмовили лише колишньому ректору ЧНУ Анатолію Кузьмінському. Дозволили балотуватися Сергію Назаренку, Ніні Тарасенковій, Олександру Черевку та Павлу Стеблянку.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #23 Черкаський люд. 20.04.2015 13:41
Цитую Оксана Малевич:
Візит МініСТра нагадує відпрацювання отриманих раніше грошей. Бізнес по українські ))))

По собі не судять!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #22 Viktor 19.04.2015 18:00
Цитую SERG:
Очень странно!!! Министр делает вид, что он не в курсе, или действительно не в курсе того, что диссертация Ч....... является плагиатом... и что у него нету 10 лет научно-педагогического стажу... что его справки с ЧДТУ и Банковского института являются фальшивкой... Печально!!! :-(

Антикорупційне бюро створено. Це їхні клієнти@@@
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-19 #21 Иришке 19.04.2015 17:08
Беззаконня - це те, що витворяв пан Кузьмінський, будучи багато років на керівних посадах. Якщо розібратись, то він би повинен уклінно подякувати толерантному українському суспільству, владі, правоохоронним органам і студентам за те, що спокійно працює і доживає віка з комфортом удома. Не в кожній країні така спокійна доля чекала б апологета і діяча злочинного режиму.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-19 #20 Практичний 19.04.2015 16:49
Цитую Платоспроможний :
Як цікаво! А я все збираюся купити дисертацію. Розкажіть, куди звертатися, розцінки, контакти. Я - платоспроможний

Прайс на науку в улюбленому дітищі Кузьмінського - інституті педагогіки: координація теми дисертації - 300-500$, стаття у фаховому виданні - 300$, написання дисертації - 5-7 тис.$, автореферат - 500$,експертиза - по 100$ кожному експерту, опоненти - 500$, голові ради - 1000$. Не хочеш зовсім паритися - 10-12 тис.$ - і ти кандидат наук
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #19 Иришка 19.04.2015 16:08
Цитую лорд Чемберлен:
Причины по которым Кузьминского не зарегистрировал и: 1) лидерство в партии регионов 2) политическое преследование и преследование за научные взгляды 3) коррупция 4) протесты ведущих ученых мирового уровня 5) ультиматум студентов о проведении массовых акций протестов, в том числе и в Министерстве. Квит просто вынужден был уступить.


Вынужден был уступить??? Бред!!! Это полный беспредел – действия, переходящие любые рамки писаных и неписаных законов, крайняя степень беззакония.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #18 Оксана Малевич 19.04.2015 16:03
Візит МініСТра нагадує відпрацювання отриманих раніше грошей. Бізнес по українські ))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #17 Платоспроможний 19.04.2015 02:14
Як цікаво! А я все збираюся купити дисертацію. Розкажіть, куди звертатися, розцінки, контакти. Я - платоспроможний
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #16 Домогосподарка 19.04.2015 02:08
Ой, такі тут люди хороші зібралися. Дозвольте хоч щось вам приємне зробити. Поділюся улюбленим рецептом.
Сирний салат з ананасами
Для гурманів і любителів сиру пропоную сьогодні приготувати сирний салат з ананасами. Ніжний смак ананасів у поєднанні з сиром, змусить вас отримати незабутнє задоволення. Сирний салат з ананасами хороший тим, що його легко приготувати, і він підходить, як і до святкового столу, так і для повсякденного обіду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #15 Богдан Безпринципний 19.04.2015 01:42
Цитую федор принципиальный:
Если,не дай бог останется черева.юто Квиту нет прощения-одна шайка-лейка.

На щастя, Квіт Вашого "прощєнія" не потребує. Як то кажуть, собачка бреше, а караван іде
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-18 #14 Олександр Сергійовіич 19.04.2015 01:39
Цікаво, Сергію Олександровичу, а як би Ви прокоментували чутки про те, що Ви застрелили Джона Кеннеді. Надані Вами довідки Комітета Палати представників США з убивств, які це спростовують, явно сфальсифіковані
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100