реклама

реклама

Керівник черкаського обласного осередку партії «Удар», депутат міськради Сергій Кудактін стверджує, що після злиття партії з пропрезидентською політсилою «Солідарність», ніхто згідно квот місця в списках не ділить. Мовляв, усе відбувається в «дружній, теплій атмосфері». Про це він повідомив, відповідаючи на запитання «Прочерку».

– Є кандидати від Блоку Петра Порошенка Солідарність» і є кандидати від «Удару». І ми в процесі дискусії визначаємося, де кого краще висувати в кандидати. Це залежить від того, наскільки достойною є та чи інша людина в тому чи іншому районі, місті… Можемо так само розглядати і людину з іншої не рейтингової політсили або і безпартійну людину, що прийде і вирішить влитися у наші ряди. Головне, щоб людина була без темного минулого. Такі є, але балотуватись без підтримки партії вони через законодавство не можуть, – зазначив Сергій Кудактін. – Що ж до «Фронту змін», то активісти цієї політсили не братимуть участі у виборах, про що заявляв Арсеній Яценюк.

 Сам Сергій Кудактін прямо не каже, куди балотуватиметься: в Черкаську міськраду, чи обласну раду.

Щодо інформації, яка гуляла у ЗМІ, де йшла мова  про конфлікт деяких районних осередків «УДАРу» з «Солідарністю» і небажання йти на вибори з «братньою» партією, то тут Кудактін просить не загострювати ситуацію.

– Йдуть дискусії, як на обласному рівні, так і на районних рівнях. Але все це робоче тертя. Йде активний процес з пошуку істини. Так, завжди будуть ідейні партійці, які, можливо, не сприйматимуть ідею об’єднання з іншою політ силою. Проте в на іде робота, ми дискутуємо і виробляємо стратегію і тактику ведення виборчої кампанії.

Не особливо втручається у роботу обласного осередку і Київ. Так, нардеп Ірина Геращенко, яка зараз є уповноваженим Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донбасі, у коментарі «Прочерку» зазначила, що у партійні справи осередку не втручається (нагадаємо, що раніше її називали куратором «Удару» по Черкащині – ред.)

– Я довіряю нашим партійним осередкам. Вони на місцях краще знають, хто, де і як працював, хто гідний, а хто ні бути депутатом, – зазначила Ірина Геращенко. – Разом з тим, я вважаю важливим інше – те, що я з колегами просунула перед виборами гендерну квоту. Це важливий момент! Бо чим більше жінок буде у владі, тим там буде більше конструктивну.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Світлана 11.09.2015 18:17
Це тільки початок... В нас в Монастирищі теж один "пламенний" революціонер-волонтер-голова партії "Солідарність" ще вчора агітував за Порошенка, а це вже як посунули - то він вже в "Укропі", газети роздає. А хтось же його туди ставив і довіряв керувати в районі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Владлэн 10.09.2015 21:50
как же это все заебало... Эта страна никогда не выползет из ямы. Что говорить если президент который орал, что избавится от бизнеса, спустя полтора года только увеличил свои активы и собирается оттяпать у Киева землю под Борисполем, для новой фабрики. Ну зато, все вперед, отдайте свой долг, умрите ..............ни одного голоса этим ...............!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Нестор Іванович 10.09.2015 21:18
Зборище .....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100