реклама Делікат

Ігор Єресько: Партія регіонів робить ставку не на людей, а на керівників

Ігор Єресько: Партія регіонів робить ставку не на людей, а на керівників

15,1% черкащан готові голосувати за БЮТ, 14% – за Партію регіонів, 6,5% – за «Сильну Україну». Такою є трійка лідерів, яка окреслилася в результаті соціологічного опитування, проведеного дослідницько-аналітичним центром «Енігма» у Черкасах в період з 21 по 24 серпня стосовно виборів до місцевих органів влади, які відбудуться у жовтні.

Водночас народний депутат від БЮТ Ігор Єресько переконаний, що насправді показники симпатій до партії влади на Черкащині набагато менші:

- Я вам можу навести дані  соцопитувань, що готували київські установи, структурно пов’язані з Верховною Радою України, - коментує передвиборчі настрої в області Ігор Геннадійович. - У цих даних Партія регіонів зовсім не на другому місці на Черкащині, а на четвертому. На другому місці в цьому соцопитуванні «Сильна Україна" Сергія Тігіпка, далі – «Фронт змін» Арсенія Яценюка, і аж потім Партія регіонів. Така ж ситуація складається і вцілому по Україні. Але ми знаємо єдине: Партія регіонів на агітації і пропаганді не будуватиме свою роботу до виборів. Вона буде готуватися до фальсифікацій. Ця інформація правдива і вона у нас вже є. Тому одне з основних завдань на майбутніх виборах ми вбачаємо у активній роботі в контролі за роботою виборчих комісій.

А те, що обидва проведених опитування демонструють бютівське лідерство на Черкащині  для Ігоря Єреська є очікуваним результатом:

- Адже незважаючи на ту негативну інформацію, що розповсюджується про БЮТ, партію «Батьківщина», влада працює лише по верхівках. Тобто, вона висмикує чи голову БЮТ Анатолія Бондаренка (нещодавно правоохоронні органи вкотре зацікавились чи справжній у нього диплом про вищу освіту – Авт.), чи наш штаб обшуковує. Вони (тобто регіонали – Авт.) забувають, що головна їх робота повинна бути з населенням, з майбутніми виборцями. У цьому недемократичність сучасної влади тут, на Черкащині, і в цілому в Україні: вона вважає, якщо на чолі тієї чи іншої структури поставити регіонала – чи ректора вузу, чи керівника міліції – то результат виборів у неї в кишені.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 ooo 31.08.2010 21:13
якщо вибори не скасують, то регіонам світять великі нулі. але я сумніваюсь, що черкаський бют заслуговує на голоси черкащан. Єресько - виняток
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Эксперт 31.08.2010 11:52
Лживые басни о том, что у "регионов" в Черкассах рейтинг больше чем вдвое выше, нежели у "Сильной Украины" - еще одно доказательство заказушности "исследования" ЭНИГМЫ. Выборы и заработки на них пройдут, а вот самой "Энигме" собственный рейтинг уже никогда не поднять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100