реклама

реклама

Протягом п’яти попередніх років черкаська опозиція була владою, проте не забила жодного цвяху в будівництво Черкащини. Про це в Черкасах сказав Віце-прем’єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков, коментуючи заяви черкаської опозиції, що після відкриття гелікоптерного майданчику в селі Пекарі буде функціонувати лише один повітряний маршрут «Пекарі-Межигіря».

«Вони танцювали на кістках Шевченка, забираючи собі бали. А що стосується вертолітного майданчика, то там 11 посадкових місць. Тож це абсолютно відкритий об’єкт. Якщо брати провідні туристичні країни, то наприклад в Іспанії є відпочинок біля 20 тисяч євро на добу. Теж саме сьогодні в Каневі. Є новий річковий вокзал, є автовокзал, і для людей, які можуть собі дозволити вертолітну подорож з Борисполя – є вертодром. Тож не треба шукати кішки в темній кімнаті.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 pvd 20.09.2011 21:42
До речі на рахунок підкови - якщо Черевко на волі то це означає що хтось оббрехав тих хто підкову кував, або відкупився і тепер можна за тими самими схемами порти і гелікоптерні термінали будувати. я вже мовчу, що за ці кошти можна було і черкаси і канів заасфальтувати 2 рази.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Оксана Колісник 20.09.2011 17:18
Цей "віцик" просто знущається. І словами і поведінкою з усього українського, окрім грошей, які також одразу конвертує, певно, в імпортні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Лёня 20.09.2011 15:32
а Колёсик прав, Протягом п’яти попередніх років черкаська опозиція була владою, проте не забила жодного цвяху в будівництво Черкащини.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Вертольотчик 20.09.2011 12:11
Недобре, Борисе Вікторовичу, локшину на вуха вішати.
Любимо ми Черевка, чи ні, крали під час освоєння коштів по "Золотій підкові", чи ні (до речі, щось справа геть заглохла), а зроблено було багато. А зараз тільки тріскотня і "понти для приїзжих односельців".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Так точно! 20.09.2011 10:48
Хороший ракурс для фото "віцика" - під написом "Період занепаду" ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100