реклама Делікат

29-30 вересня на могилі цадика Нахмана в м. Умані відбудуться щорічні культові відправлення, приурочені святкуванню днів Рош-Га-Шана (Новий рік за іудейським календарем). Під час проведення заходів у м. Умані з 23 вересня по 05 жовтня для забезпечення безпеки дорожнього руху буде обмежено рух по вулицях: Визволителів, Шкільній, Садовій, Челюскінців, Пушкіна, Бєлінського, Тургенєва, С. Перовської, Кулика, провулках Островського, Бєлінського, Толстого.

За попередніми даними у проведенні релігійних заходів візьмуть участь понад 30 тис. паломників з багатьох країн світу. Прибуття прочан до Умані очікується, в основному, автобусами з міжнародних аеропортів «Бориспіль» та м. Одеси.

Рух переліченими вулицями міста буде обмежено для всіх транспортних засобів, крім автобусів з паломниками – хасидами, транспорту який буде обслуговувати територію та водіїв ТЗ, які мешкають на території обмеження. Про це повідомляє управління ДАІ у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Andrian 27.09.2011 17:42
не знаю чому, але коли чую або бачу хасидів, в мене починається нервовий розлад. можливо через їхню надмірну гордість і неповагу до всіх інших людей та націй
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 братель 21.09.2011 15:48
а в израиле нам бы такое позволили или как с палестинцами наганом по голове.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100