реклама Делікат

Дмитра Васильовича в Черкасах чекає багато роботи…

Дмитра Васильовича в Черкасах чекає багато роботи…

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб таки хоче схилити українського олігарха, власника ВАТ «Азот» Дмитра Фірташа вкласти кошти в розбудову Черкащини. Про це він повідомив 5 жовтня під час зустрічі з редакторами черкаських ЗМІ.

Як поінформував Сергій Тулуб, очікується, що Дмитро Фірташ приїде в Черкаси 12 жовтня. Саме тоді губернатор планує поговорити з ним про соціальну відповідальність бізнесу. Насамперед голова ОДА хоче, щоб власник «Азоту» подбав про своїх же працівників: підвищив робітникам заводу зарплату, середній рівень якої нині у них складає дві тисячі гривень. Серед інших вимог: краще очищення викидів заводу у довкілля, ремонт під’їзних шляхів до підприємства.

– Також хотілося б, щоб Дмитро Фірташ взяв шефство над будинком для дітей-сиріт та госпіталем для ветеранів, – зауважив Сергій Тулуб.

Нагадаємо, як повідомляв раніше Сергій Тулуб, триває робота над укладання тристоронньої угоди про співпрацю між облдержадміністрацією, черкаською міською радою та ВАТ «Азот». Ця угода передбачатиме виконання ряду соціальних завдань з поліпшення комунальної інфраструктури області

У вересні Сергій Тулуб повідомляв, що підпише з Дмитром Фірташем угоду про ремонт палацу культури «Дружба народів», прилеглої до нього території та кількох вулиць в Черкасах.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Азотівець 06.10.2011 11:32
А ще попросити щоб хоч якось почав забезпечувати житлом працівників ПАТ"Азот"(на черзі понад 1000 осіб і понад 200 пільгова категорія осіб.)Тобто права на житло в працівників "Азота" не має ,їхнє право залежить від Фірташа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Дима Фирташ 06.10.2011 09:17
Ага. щас разогнался ваши дороги и дворцы ремонтировать, дайте бабло потраченное отбить. :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100