реклама Делікат

Розпорядженням Президента України звільнено з посад двох голів райдержадміністрацій у Черкаській області. Зокрема, Михайла Склярова звільнено з посади голови Черкаської РДА, а Володимира Калашнікова – з посади голови Чигиринської райдержадміністрації. Причини кадрових рішень Президента не повідомляються.

Президент звільняє скандального голову Чигиринської райдержадміністрації (на фото - "актив" районної ПР)

Президент звільняє скандального голову Чигиринської райдержадміністрації (на фото - "актив" районної ПР)

 Михайло Скляров раніше очолював Черкаську районну раду, а його попередником на посаді голови РДА був Євген Влізло, нинішній заступник губернатора.

Володимир Калашніков для Черкащини був чужим від призначення – мав досвід управління районом в Харківській області в часи Президента Кучми, постійно проживав на Харківщині. На Черкащині відомий активним застосуванням адмінресурсу, хамським ставленням до людей, що, не виключено призвело до того, що у нього згоріла дача.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #12 Галина 17.10.2011 18:59
Голова Черкаської облдержадмініст рації С.Тулуб дав сильного ляпаса президенту України В,Януковичу коли приподніс опозиціонера Могильного В.Г. на посаду голови Маньківської райдержадмініст рації . За таких як С.Тулуб - ми ніколи не поборемо корупцію на черкащині. Почитайте видання "Человек не терпит насилия" про уроки воровства С.Тулуба чим він сам занімався в період перебування на посаді міністра-мінвуглепрому 2006-2007 роки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #11 сергій 10.10.2011 09:23
Шановні про що ви говорите..!? Калашніков - це неадекватна людина, якій не можна працювати на таких посадах тому що в нього не було взаєморозуміння та поваги ні з одним керівником райоу, а це саме головне для вирішення будь-якого питання. А щодо Петра Микитовича то я вам скажу, що це дійсно був господар при якому наше місто та в цілому район став найкращим в Україні, а те що "виросла" пасіка то я можу сказати, що кожен з нас на місті Литвина "виростив" би ще більшу пасіку. А хто там був то може сказати, що таке господарство може утримувати тільки справжній хазяїн. Тож Петро Микитович ми ждем вашого повернення.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #10 Кук 08.10.2011 23:04
Цитую nik:
Якщо Калашніков хамсько поводився то напевно забули коли на його місці був Петро Литвин. Чому не пишите як він побив тракториста...

Стопудово це той тракторист і пише!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #9 Осип 08.10.2011 22:49
Жодного усміхненого обличчя у рИгіоналів на фото. Крім очкарика.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #8 Кадровик 08.10.2011 07:11
Да, Ременюк - це було б непогано, але такого не буде. Крім усіх його проблем (хоч нічого не довели, але далі не дають жити), є ще й позиція Тулуба нікому з бувших голів РДА ніде не давати роботи. Тому і Литвина не чекайте.
А Калашникова вже прилаштували в Черкасах. Під його керівництвом тепер інвестиції аж попруть у область :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 Олена 07.10.2011 22:35
для К.К.

Не з нашим щастям :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #6 К.К. 07.10.2011 16:45
По Чигирину мені більш такий варіянт нравиться:
http://procherk.info/news/7-cherkassy/4164-na-cherkaschini-pislja-guchnih-dtp-i-rozbitih-mashin-pochali-remontuvati-trasu#comment-16715
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Марія Ульянівна 07.10.2011 13:36
Люди добрі не смішіть нас, який із Склярова начальник Головного управління праці та соціального захисту населення? На ПАТ "Птахофабрика "Перше Травня" с. Хутори і комбікормовому заводі в Хацьках всі працівники цих двох підприємств памятають, як до них приїзджав ций чоловяга і обіцяв розібратись із власниками, чому вони не своєчасно виплачують заробітної плати? Покричав, помахав пальцем і поїхав, а зарплату так до цього часу не виплачують.Скляров круглий ноль, безграмотний і тп. Якщо його призначать на цю посаду, то буде велика біда...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Наталія 06.10.2011 19:17
У березні 2011 року на посаду голови Маньківської райдержадмініст рації головою Черкаської облдержадмініст рації С.Б.Тулуб був погоджений Могильний Василь Григорович який 17 років був в опозиції до провладної партії , яле на державну посаду попав хоч і є в опозиції до правлячої партії і Президента України.Отака халхва твориться на черкащині.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Район 06.10.2011 17:23
Невже Скляров так приріс до крісла, що навіть після звільнення продовжує керувати з свого кабінету? Так, не збирати речі, а саме керувати! Невже не хочеться переходити на посаду начальника Головного управління праці та соцзахисту населення? Чи спробує обратися на посаду голови Черкаської райради, щоб тільки подалі від Тулуба? пане Скляров, дайте відповідь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100