реклама Делікат

Черкаська опозиція проводить опитування громадської думки в Черкасах. Як розповів під час прес-конференції Ради опозиційних сил Черкащини координатор об’єднаної опозиції Леонід Даценко, у анкетах є питання про найбільш актуальні проблеми, що є  в місті, та питання, які стосуються оцінки діяльності мера Черкас Сергія Одарича і губернатора Сергія Тулуба.

- Ми на сьогодні опрацювали близько 540 опитувальних листів. Практично всі проблеми наші люди вважають актуальними – і стан доріг, і безробіття, і медичне обслуговування, і розмір зарплат та пенсій, - коментує пан Даценко.

З тих анкет, які проаналізувала опозиція, роботу Одарича позитивно оцінює 31 % черкащан, негативно – 62%, а відповідь «мені все одно»  дає 7%. Натомість «все одно» щодо діяльності  Сергія Тулуба близько 20-м відсоткам жителів міста, позитивно його роботу оцінили 25%, а негативно – 37%.

- Також ми проводимо опитування – за яку політичну силу люди голосували б, якби вибори були зараз. З 540 учасників опитування 213 не визначилися. Тобто половина громадян – дезорієнтована, зневірена у колишній і нинішній владі, - констатував Леонід Даценко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 черкасець 09.11.2011 14:29
я СЧИТАЮ - власть не думает о своих гражданах. уже 3 года власти наплевать на известного ЧЕРКАССКОГО историка инвалида 1 группы СА. ЕСЛИ ЕМУ ЧЕРКАССКИЙ МЭР НЕ ПОМОГАЕТ ТО ЧТО ЖДЕТ НАС - ПРОСТЫХ ГРАЖДАН???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Victor 08.11.2011 16:34
А кто ваще етих анкетчиков видел?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 SerGa 08.11.2011 13:45
Видел я этих анкетирующих...
одни на лавочке сидели заполняли анкеты...а с другими в кафешке столкнулся, попивая чаек они параллельно ставили галочки и крестики в своих анкетах...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Марина 08.11.2011 13:31
Для того, щоб дізнатися справжню думку черкащан необхідно опитати трохи більше ніж півсотні осіб :) Та й після фрази "Практично всі проблеми НАШІ люди вважають актуальними" на репрезентативні сть такого опитування можна й не сподіватися. Такі опитування потрібні, але їх не можна проводити таким способом, адже до них не будуть прислухатися громадяни. Це непрофесійно, пане Даценко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 дед Панас 08.11.2011 10:55
"З 540 учасників опитування 213 не визначилися. Тобто половина громадян – дезорієнтована, зневірена у колишній і нинішній владі, - констатував Леонід Даценко."

Может "дезорієнтована" кучей оппозиционных партий и течений?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100