реклама Делікат

poklon Урочисте відкриття упорядкованого джерела «Квіткова вода», розташованого біля села Квітки, зібрало на Корсунщині численну громаду тих, кому не байдуже довкілля та природні багатства рідного краю. Гарні смакові якості води та її відповідність всім санітарним нормам зробили джерело популярним не лише серед місцевих жителів, а й мешканців району. Тож, за ініціативи громадської районної організації «Всеукраїнська екологічна ліга», зусиллями місцевої громади, районної влади та меценатів було упорядковано територію біля джерела, яке б’є з білоглиняної гори. Про це інформує сайт "Ліси Черкащини".

 Тепер біля джерела облаштовано кам’яний майданчик, бетонні східці з поручнями, встановлено дерев’яну лавочку для відпочинку, ковану арку з написом «Поклонись воді» та гранітну стелу. Допомогу в декоративному озелененні та благоустрої території було надано працівниками ДП «Корсунь-Шевченківське лісове господарство», які посадили тут саджанці дуба червоного , ялівцю та ялини. Тож відтепер, на радість відвідувачам, тут з’явиться і нова міні-алея.

На думку директора Корсунь-Шевченківського лісгоспу Петра Гоголюка, проведення подібних заходів, спрямованих на збереження природних пам’яток, охорону довкілля, озеленення територій, повинно стати хорошою традицією для кожної громади. - Спільна праця – завжди згуртовує громаду, спільний результат - надихає на нові звершення та здобутки, - підкреслив керівник лісгоспу та висловив сподівання, що починання квітчанської громади знайдуть відгук і серед інших жителів Корсунщини.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100