реклама Делікат

Новий голова Чигиринської райдержадміністрації Олександр Цисаренко повинен стати ефективним менеджером для цього району. Таке сподівання висловив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

– На Чигиринщину прийшла дуже потужна постать. Він пройшов дуже потужну школу, він був бізнесменом і має досвід управління, – охарактеризував нового керівника району губернатор. – Як ви знаєте до цього він працював заступником. Сьогодні для Чигиринщини головне – це дати подих економіці цього району. А з можливостями Олександра Цисаренка, з його зв’язками, досвідом, ми сподіваємося на те, що він буде ефективним менеджером цього району.

Нагадаємо, що до призначення на посаду в Чигирин Олександр Цисаренко із серпня минулого року працював заступником голови Миронівської райдержадміністрації Київської області.

Його попередника – Володимира Калашнікова – було звільнено з посади на початку жовтня, а згодом він очолив Головне управління інвестиційно-інноваційної політики, підприємництва та зовнішніх зносин облдержадміністрації.

Нині, як поінформував губернатор, у соціально-економічному рейтингу районів Чигиринський район посідає 8-ме місце.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #1 Тю-ю-ю... 21.11.2011 23:24
Ось тут (http://www.kyiv-obl.gov.ua/1274960601_kerivnitstvo_administratsiji) біографія цієї "потужної постаті".
Коментарі зайві. ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100