реклама Делікат

Куди звертатися черкащанам замість вчорашнього БТІ, поки що доводиться лише здогадуватись

Куди звертатися черкащанам замість вчорашнього БТІ, поки що доводиться лише здогадуватись

Міністерство юстиції ініціювало реорганізацію бюро технічної інвентаризації. Їхню роботу поділять між двома установами: приватними організаціями, які виконуватимуть усю «технічну» роботу (інвентаризацію об’єктів, виготовлення технічних паспортів тощо) та Державною реєстраційною службою.


Цим нововведенням для клієнтів створять лише незручності, адже їм доведеться ходити до двох організацій, замість однієї.

Скільки ще прийматиме документи від населення черкаське бюро технічної інвентаризації, експерти точної дати назвати не можуть: одні стверджують, що до 15 грудня, інші – що до 1 січня.

Зважаючи на це, керівники черкаських агентств нерухомості прогнозують, що ринок «завмре» до весни, а з ним затримуватиметься й оформлення документації. Тому радять не поспішати збирати документи без особливої на те потреби.

Директор агентства нерухомості «Март» Михайло Моторний жартує, що цих змін черкащани майже не помітять, адже у січні всі «питимуть горілку, тому цей місяць автоматично можна «випустити»:

– А в лютому, коли ситуація окреслиться більш чітко,  подивимося, – говорить він.

– Так вже в нас повелося, – підхоплює його думку директор агентства нерухомості «Зоря Нерухомість» Руслан Зоря. –  Спочатку оголошують про закриття структур, а потім вже думають над тим, як працювати впродовж тестового періоду.


реклама

Коментарі  

 
+1 #1 я думаю 06.12.2011 11:18
На мій погляд, все заплановано так, щоб внести розгардіяш в обліку комунального майна, а поки наведеться порядок, то деяке комунальне майно стане власним. І не потрібно говорить . що це неможливо. При таких розкладах, даже все можливо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100