реклама Делікат

У донеччанина Сергія Маркова "троє дітей, дружина".

У донеччанина Сергія Маркова "троє дітей, дружина".

«Навіщо було купувати квартиру в центрі Черкас, якщо це службове житло, призначене спеціально під посаду головного лікаря дитлікарні? Логічно було б купити квартиру біля лікарні, в Південно-Західному районі», - вважає голова Черкаської обласної організації партії Україна Майбутнього Дмитра Личко.

Нагадаємо, як інформував «Прочерк», комунальний заклад «Черкаська обласна дитяча лікарня» 30 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Факторія – 2000» на придбання трикімнатної квартири в центрі Черкас за 500 тис грн. Раніше, на сесії облради у квітні, після затвердження на посаді головлікаря медичного закладу Сергія Маркова з Донецька, губернатор Сергій Тулуб звернувся до депутатів обласної ради з проханням у майбутньому знайти можливість, щоб забезпечити головлікаря житлом.

На думку Дмитра Личка, купувати квартиру не в центрі, а в Південно-Західному районі доцільніше тому, що це було б і значно дешевше для бюджету, і зручніше добиратися до роботи для самого лікаря. Адже і обласна дитяча лікарня розташована в Південно-Західному районі міста.

«Але ж жити в спальному районі - це не для "реальних донецьких проффесіоналів". От перекривати для свого проїзду дорогу та летіти в кортежі з "мигалками" - оце крутизна! Якщо звичайна людина змушена переїздити в інше місто для постійної роботи, вона або здає в оренду старе житло і на ці гроші винаймає квартиру на новому місці, або продає своє житло і купує собі квартиру для постійного проживання. Ось так і повинно бути в нормальній державі. Вважаю, що витрачати цілих півмільйона гривень на житло одній людині, коли в медицині ще купа проблем і не закритих "дірок" - це звичайне марнотратство! І ще не факт, що ця квартира залишиться в статусі службової. Купа прикладів у Києві, коли іногородні народні депутати тихесенько поприватизовували придбані для них за бюджетні гроші квартири. А для наступних скликань знову доводиться будувати житло за бюджетні гроші», - пише на своєму блозі Дмитро Личко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #8 Ну-ну 09.12.2011 19:25
Цитую sergo:
а чо донецкие врачи лучше?

А ты что до сих пор не понял, что в нашей стране "проФФессионализ м" определяется не знаниями и опытом, а местом жительства - Донецк. Так что - донецкие "лучшие" видать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Татьяна 09.12.2011 15:14
Влада нас вже опускає до плінтусів. Це не влада, це ЗЛО при владі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 лосяка 09.12.2011 01:16
фу, аж гидко від усього цього. скільки ж це триватиме, людоньки???? 500 штук, в центрі міста??? віднесенький - голий-босий. і діти недоглянуті мабуть.

Золотой ты человек...Отдохнуть тебе надо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Лёня 08.12.2011 23:07
ни стыда,ни совести.Видать очень большой спец в медицине.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Петро 08.12.2011 23:00
***,а в них не має грошей на дитячаве харчування!!!!! Господи прости ,але купили б таким лікарям відразу на одній з вулиць що поблизу Луначарки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 sergo 08.12.2011 22:59
а чо донецкие врачи лучше?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 шаман 08.12.2011 22:06
ну,минимум 500 ,ещё дешево,гривен за приём,планку понижать нельзяяяя!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Сергей_Ка 08.12.2011 18:58
Интересно,а сколько теперь будет стоить лечение у такого "скромняги"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100