реклама

реклама

На сайті Черкаської міської ради зареєстрували онлайн-петицію, автор якої просить міського голову посприяти виділенню земельної ділянки на території парку Хіміків під облаштування майданчика для вигулу та дресерування собак в мікрорайоні «Хімселище». Про це пише «Вичерпно».

За приклад пропонують узяти територію в межах парку «Сосновий бір», яку облаштувала школа професійного дресирування собак К-9 міста Черкас.

«Витрати на саме облаштування і побудову майданчика візьмуть на себе небайдужі власники собак та школа К-9. На нашу думку, це буде вагомий внесок в покращення інфраструктури нашого міста, що зробить вигул собак безпечним та приємним. Маємо надію на Вашу підтримку та розуміння, вважаємо, що цей потужній крок зробить наше місто ще кращим і комфортнішим, і наблизиться до рівня міст європейських країн», — йдеться у тексті петиції.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Сидоров. 03.09.2017 18:41
Майданчик для вигулу то є добре.Але починати треба з культури власників собак.Поки що я не бачив жодного вигульщика з кульком та лопаточкою, щоби прибрати за своїм любимцем.Вибачте, але газони біля будинків засрані так , що гидко ходити там. Те саме буде на площадці, виникне вонідло і почнеться ор з цього приводу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100