реклама

реклама

У вівторок, 20 листопада, суддя Соснівського районного суду Черкас Сергій Пироженко повинен зачитати повний текст ухвали щодо підозрюваних у вбивстві та катуванні журналіста Василя Сергієнка, пише theinsider.ua

Ймовірного організатора вбивства Вадима Мельника та підозрюваного у виконанні вбивства Віктора Горбенка можуть остаточно відпустити під заставу у 2 млн грн та 800 тис грн відповідно.

Резолютивну частину ухвали в суді озвучили 16 листопада. Тоді черкаські активісти намагались заблокувати зал засідань, однак їх силою відтіснили правоохоронці.

Якщо сьогодні суддя озвучить повний текст ухвали без змін, підозрювані у вбивстві журналіста вже цього дня можуть опинитися на свободі.

О 14-30 почалося засідання, на якому зачитають повний текст ухвали. Insider вестиме пряму трансляцію із Соснівського суду Черкас.

Прокурор Греков припустив, що Мельник після внесення застави може уникати слідства, або впливати на свідків.

Прокурор Антон Греков розповів журналістам, що подав клопотання до суду на зміну запобіжного заходу на тримання під вартою.

"Жодних перешкод для того, аби суддя розглянув клопотання сьогодні, як на мене, у суду немає".

Черкаські журналісти склали заяву, та вимагають від суду найскорішого завершення розгляду і винесення вироку. Вони обурені діями суддів, які відпустили Мельника та Горбенка. Звяву журналісти готуються передати судді під час оголошення ним тексту ухвали.

02afb57-ad1ad425-0c85-4e8f-b885-c3f78e5aeff6

Керівник СІЗО Роман Дяченко підтвердив, що за Мельника внесли заставу. "Сьогодні вранці внесли заставу. Він буде звільнений протягом доби згідно з чинним законодавством", - сказав він.

Під СІЗО присутні більше 30 активістів. Вони збираються розділитись, частина чергуватиме під СІЗО, інші підуть до суду. Активісти і друзі Василя Сергієнка прийшли до слідчого ізолятора. Друг убитого Сергієнка Олег Собченко повідомив, що за Вадима Мельника внесли заставу 2 млн грн. Цю інформацію йому підтвердили в прокуратурі.

Активісти під СІЗО повісили шибеницю.

46510304_770690893267561_8552629755902427136_n

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Людина 21.11.2018 15:39
То виходить за логікою подій які відбулися, для того щоб злочинці сиділи в тюрмах, а Суди приймали чесні рішення, необхідно в кожне місто України, в усі суди, над кожним суддею, після кожного рішення поставити Порошенка,і п'ятірку клоунів, який Гарантуватиме правосуддя (а завжди Поршенко діє в інтересах правди?)
А СКІЛЬКИ ТАКИХ ПОРОШЕНКІВ ПОТРІБНО НА ВСЮ УКРАЇНУ?????????

Президент повинен бути гарантом того що злочинці, а тим більше судді, які "відмазують" цих злочинців понесли покарання, і судді в два рази більше.

І якщо Президент цього "демонстративно" не робить, то ніхто крім ЛЮДЕЙ, яким жити в нашій країні і виконувати рішення цих продажних Судів не відновить справедливість.

Потрібно звичайних ЛЮДЕЙ в кожне судейське крісло, і всю цю продажну та не людяну систему перепустити через ЧЕСНІ ЛЮДСЬКІ СУДИ починаючи з президента і т.д.

І якщо на це буде Воля Господа то ЛЮДЯМ вистачить І РОЗУМУ І СИЛИ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 кривда 20.11.2018 18:19
Цитую правда:
Чому порошенко не проконтролював хід слідства? Де поважні нардепи, зокрема бобов

- цей самий суддя тиждень назад, точно так відмовив прокуратурі у відношенні відсторонення від виконання обовязків мера міста - суддя порядна людина, а Порошенко не проконтролював хід слідства?
- цей самий суддя прийняв рішення випустити цих двох осіб під заставу - суддя гі*но, а Порошенко не проконтролював хід слідства?
:lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Правдолюб 20.11.2018 17:24
Что творится? Убийц выпускают. Кому-то захотелось заставных денюшек! Сумма приличная. Поинтересовалис ь бы у кого какие доходы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 справедливий 20.11.2018 17:16
А чому ця пятірка, що на фото ще не висить на вказаній мотузці. Давно їм туда пора.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Сармат 20.11.2018 17:08
Цитую правда:
Чому порошенко не проконтролював хід слідства? Де поважні нардепи, зокрема бобов

так, бобов мабуть же і контролює процес
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 правда 20.11.2018 16:36
Чому порошенко не проконтролював хід слідства? Де поважні нардепи, зокрема бобов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100