реклама
Sucurity Police

реклама

Черкащанина Миколу Гончара, якого обвинувачують у вбивстві депутата Черкаської обласної ради Сергія Гури, залишили під вартою ще на 60 діб.

photo_2019-10-02_13-33-04-3

Відповідне рішення сьогодні, 2 жовтня, ухвалила колегія суддів Соснівського районного суду, повідомляє «Про все».

Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

У ході судових дебатів представник сторони обвинувачення просив у суду продовжити обвинуваченому термін перебування під вартою ще на два місяці. Він зауважив, що Миколу Гончара підозрюють у скоєнні тяжкого злочину і його перебування на волі може впливати на свідків та потерпілих. Крім того, зі слів представника обвинувачення, у судовому засіданні досі не допитано дружину загиблого, що унеможливлює зміну запобіжного заходу обвинуваченому.

У відповідь на це захисник Гончара адвокат Ігор Гаркавий повідомив, що просить суд звернути увагу на поганий стан здоров’я свого підзахисного та потребу змінити останньому запобіжний захід з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Повернувшись із нарадчої кімнати, колегія суддів ухвалила рішення продовжити Миколі Гончару запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб та утримувати його в окремій камері ізолятору тимчасового тримання.

Окрім того, в ході судового засідання відбулась процедура допиту свідків, які були очевидцями вбивства Сергія Гури. В ході допиту присутнім стали відомі подробиці вбивства, про що наші журналісти повідомлять згодом.

photo_2019-10-02_13-33-02

Нагадаємо, вбивство Сергія Гури – депутата Черкаської обласної ради від ВО «Батьківщина», колишнього заступника міського голови Черкас Анатолія Бондаренка стало однією з найрезонансніших подій 2018 року. 24 травня року близько 18:00 надійшов виклик у поліцію, в якому йшлося про невідому особу, що має при собі 2 гранати, пістолет, ймовірно ще боєприпаси та зачинилась в одному з офісних приміщень по вул. Хрещатик 221 у Черкасах. Всередині відбулася перестрілка. Сергій Гура загинув, а нападник – колишній його охоронець і партнер по бізнесу – потрапив у лікарню. Заступник міського голови Черкас Ігор Волошин зазначив, що Сергій Вікторович був авторитетною людиною. А міський голова Черкас Анатолій Бондаренко звернувся публічно до керівництва держави, закликавши навести лад в місті.

bae5b332c6b323f38bec4485be2fe6a1

Тим часом, затриманий нападник Микола Гончар розповів правоохоронцям, що із убитим його поєднували більше 30 років товаришування, хрещені діти та кров – зі слів затриманого, Гура в нього на очах 15 років тому застрелив свою дружину. На вказаному місці за цвинтарем і сміттєзвалищем у лісі поблизу села Леськи слідчі справді знайшли людські рештки.

реклама

Коментарі  

 
+9 #1 Алек 02.10.2019 19:31
Нікого ця людина не вбивала. гура сам застрелився, бо совість замучала, а Колю Гончара підставив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100