реклама

реклама

Кам’янська районна рада виступила проти ініціативи колег зі Смілянщини щодо утворення на Черкащині не чотирьох укрупнених районів (як передбачається), а п’яти – включно зі Смілянським.

Screenshot_1

Про це інформує «Сміла.UA».

Ще у жовтні минулого року Смілянська міська рада, підтримуючи Смілянську районну раду, написала звернення на область і до вищого керівництва держави про те, щоб у Черкаській області створили п’ятий адміністративний район (округ) – Смілянський. Тому до Сміли мають приєднатися Кам’янський, Городищенський, Корсунь-Шевченківський райони та райцентри. Проте Кам’янська районна рада виступає проти такого новоутворення.

Депутати Кам’янської райради написали звернення на область, що вони проти Смілянського району (округу) і їхнім жителям зручніше їздити у Черкаси, ніж у Смілу. Також Кам’янська районна рада прислала звернення до смілянських депутатів, щоб вони ще раз обговорили своє рішення на сесії міської ради.

У свою чергу депутати Смілянської міськради висловили думку, що вони свої рішення не скасовують і нічого переглядати не будуть – на їхню думку, Смілянський округ потрібен Черкащині, так буде вигідно і зручно, і це відповідає вимогам адміністративно-територіальної реформи.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #7 Гарик 19.02.2020 09:49
Цитую влад:
Как эти изменения отразятся на жителях Смелы и района?

Кожен мешканець Сміли отримає в прилеглих районах по два гектара землі і два раба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 влад 18.02.2020 04:04
Как эти изменения отразятся на жителях Смелы и района?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 амона ра 07.02.2020 23:41
найдепресивніши й район. кому він треба? пацани сподіваються грошей зрубать просто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Нічого не вийде 07.02.2020 12:54
Розповідали, що коли у 1954 році створили Черкаську область теж було багато незадоволених. Справа в тому, що область була утворена із районів "відрізаних" від інших областей і певна частина місцевих чиновників була цим не задоволена. І поїхали ходаки до Києва з проханням повернути їх назад. Але всім їм пояснили, що ніхто нічого міняти не буде. Це до того що напевно кожній області є чиновники, які проти територіальної реформи, але навряд чи їх будуть дослухатися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #3 007 07.02.2020 11:22
Сміла і Смілянський район самі проблемні в області. Та що там в області, на рівні держави одно тільки закладають бомби :lol: , а тому інші райони не хочуть собі зробити харакірі. Дивують смілянські депутати, які показують показують безглуздість, некомпетентніст ь і , що там говорити, місцями придуркуватість у своїх рішеннях при керуванні містом і районом, але в них совісті хватає на амбітні бажання розширити район.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #2 Перехожий 07.02.2020 10:19
Згадав і перфразував анекдот: Апаратна нарада у Смілянській РДА. Голова: "Сьогодні на порядку денному два питання. Перше -ремонт моста на Загреблю, друге- збереження Смілянського району. Але так як не ремонт моста немає коштів то відразу пререходимо до другого питання"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #1 Перехожий 07.02.2020 10:14
"на їхню думку, Смілянський округ потрібен Черкащині" Смілянський район потрібен так Черкащині як п'яте колесо до воза. Не думаю, що в Корсуні, Городищі та Шполі у захваті від цих їдей. А Смілі вже ділять шкуру невбитого ведмедя. Нехай краще заплатять за газ.

-
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100