реклама

реклама

Черкаські фітнесисти Олексій Горішний та Анна Круковська вибороли золото чемпіонату Європи, інформує «Черкаський спорт».


Фітнесисти взяли участь у чемпіонаті Європи з бодібілдингу, фітнесу та бікіні за версією Всесвітньої федерації бодібілдингу та фітнесу WBPF, який пройшов у Румунії. Попри жорстку конкуренцію та неймовірну кількість сильних та фактурних учасників, українські спортсмени не лишилися непоміченими.


– Через п’ять років наполегливих тренувань, нарешті мені вдалося стати чемпіоном Європи з фітнесу. До того ж, моя перемога є подвійною, оскільки перемогла ще й моя учениця, – ділиться Олексій Горішний, чемпіон Європи з фітнесу.

Олексію Горішному, який виборов золоту чемпіонату та став беззаперечним чемпіоном Європи, вдалося поповнити свій арсенал нагород ще й срібною медаллю у категорії «модельний фітнес». Не підвела свого тренера і його учениця Анна Круковська, яка стала першою у категорії «Бікіні».


Нагадаємо, що у січні найвідоміший фітнесист України та світу Олексій Горішний підписав контракт про співпрацю із чемпіонкою Черкаської області в номінації «бікіні» Анною Круковською. А минулого тижня спортивний тандем привіз золоті нагороди Кубку України з фітнесу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100