реклама

реклама

Прем’єр-міністр України Микола Азаров у Міжнародний день захисту дітей разом з вихованцями Черкаського дитячого будинку для дітей дошкільного та шкільного віку відвідав НСК «Олімпійський», інформує «Кореспондент».

– Ми разом з вихованцями Черкаського дитячого будинку відвідали «Олімпійський». Дітям він дуже сподобався, і мені він теж подобається. Ми побудували його для проведення Євро-2012, але насправді він побудований для всіх нас, щоб у нас були можливості займатися спортом, – зазначив Азаров.

Прем’єр-міністр з дітьми оглянув роздягальню збірної України з футболу, а потім разом пройшли на поле через тунель, яким виходитимуть футболісти під час матчів Євро-2012. На полі Азаров символічно зіграв із дітьми у футбол.

Він вручив дітям подарунки із символікою Євро-2012: м’ячі, футболки, кепки. Також Азаров передав черкаському дитбудинку сертифікати на придбання спортивного інвентарю.

– Я відчуваю, що всі ви любите футбол. Я це побачив. І тому я хочу подарувати вашому дитбудинку футбольні м’ячі, надувні басейни і інший спортивний інвентар, оскільки ми хочемо, щоб ви росли здоровими, – запевнив Микола Янович.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Володимир 06.06.2012 11:39
Якби не Євро – 2012, Азаров і не знав, що у Черкасах є дитячий будинок. Таких будинків в Україні не один і ці діти теж заслуговують на футбольні м’ячі, надувні басейни і добротну спортивну базу. Шкода, що Азаров і його команда цього не розуміє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100