реклама

реклама

Про своє вірогідне звільнення тепер уже колишній голова Черкаської ОДА Роман Боднар дізнався, побачивши у вівторок, 25 серпня, в Інтернеті декларацію Сергія Сергійчука як претендента на цю посаду.

Боднар


Про це він повідомив у інтерв’ю «ВиЧЕрпно».

– Тоді я зрозумів, що є якесь бачення у президента, але мене до відома поки що не ставили. І вже в середу була розмова з заступником керівника Офісу президента, ми поспілкувалися, – сказав пан Боднар, додавши, що «не робить із цього трагедії», бо управлінська діяльність потребує рішучості, і Президент України має право в будь-який момент звільнити будь-якого голову ОДА. – Звичайно, він приймав рішення на підставі якихось аргументів. Аргументи, які лягли в основу такого рішення, напевно, на той момент були більш переконливими.

Роман Боднар, однак, зазначив, що знає причини рішення Володимира Зеленського і обставини, за яких його було ухвалено.

– Немає сенсу коментувати. Я думаю, життя розставить усі крапки над «і», – додав він.

Проте, поспілкуватися з президентом під час його візиту на Черкащину (нагадаємо, Боднар хотів дізнатися, чи залишається він у команді Володимира Зеленського) колишньому голові ОДА не вдалося.

– Був дуже насичений графік, і мені не вдалося поспілкуватися. Але рішення таке прийнято, і, я думаю, на той момент, коли вже було рішення Президента, в будь-який спосіб відмінити це рішення було б нелогічно, – зазначив Роман Боднар.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський, коментуючи своє рішення про звільнення Боднара, сказав: "Ми бачимо швидкість результату, пропонуємо це пришвидшити. Якщо не вдається – нічого страшного. Ми не втрачаємо людей. Я не можу сказати, що голова Черкаської ОДА Роман Боднар мав якісь зашкварні моменти в роботі, принаймні вони мені невідомі. Але ми хочемо посилювати команду на Черкащині. Ось і все».

реклама

Коментарі  

 
+9 #4 Андрій 08.09.2020 08:13
Боднар так і неосягнув область, допустив абсолютно безглузді речі, як приклад, об'єднання громад Корсуня,Городищ а наслідком чого стане повний безлад для жителів і знищення інфраструктури всесвітньо відомих історичних місць, але заради справедливості ми повинні признати, що роботи зроблено в десятки разів більше ніж поставленим Косюком ... Вельбівцем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 центр 07.09.2020 23:36
шо значить - чужа людина у нашому місті!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Мавр 07.09.2020 20:26
Шкода,не самий гірший був губернатор.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 голова 07.09.2020 14:26
Все повертається на круги всоя!!! Або як говорять у народі: Бог не злазить з неба палицею бити!!! У свій час Боднар не приймав керівників міст, сіл, селищ які просилися до нього на прийом аби вирішити нагальні проблеми своїх громад. І це були не поодинокі випадки..... Тепер же він сам не зміг потрапити до Президента.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100