index Екс-голова Черкаської ОДА Роман Боднар продовжує цікавитися новинами Черкащини. Він коментує висловлювання голови ОДА та мера Черкас.

У своєму нещодавньому дописі тему перебування немісцевого екс-очільника ОДА у Черкасах порушував журналіст Віктор Борисов на сайті «Провінція»: «…доля колишнього голови Черкаської ОДА Романа Боднара. 26 серпня після 10 місяців роботи на посаді Боднара звільнили з Черкаської ОДА. Пояснюючи в Черкасах своє рішення, президент Зеленський сказав, що хоче посилити команду в області. «Ось і все»… Попри те, що Боднар не місцевий, живе в орендованому житлі, з міста він не поїхав. Зараз у десятимісячного керівника області – період пошуку самого себе в звичайному житті. Роман Миколайович, задумливий та одинокий, відвідує музеї та передвиборчі заходи. Звертається до черкащан через соцмережі та обіцяє ось-ось повідомити щось важливе». – зазначає автор статті.

На що Роман Боднар відреагував: «Набув неоціненного досвіду, зустрів на Черкащині близьких по духу людей. Однозначно цей період мене збагатив духовно і зміцнив психологічно. Не збираюся довго блукати вулицями)) Маю певну амбіцію об’єднати прогресивно мислячих людей для генерування правильних регіональних (а можливо і державних) стратегій. Життя продовжується», – запевнив звільнений голова ОДА.

«То таки йтимете на вибори чи ні?» – поцікавився журналіст «Прочерку».

«Не намагайтеся мене зрозуміти, використовуючи власні ментальні шаблони. Це велика помилка людей», – зазначив Роман Боднар.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Микола 22.09.2020 19:40
Цитую Пилип:
Йома йо , що ж у нього в голові ?

Кокаїн, мабудь. Ні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Пилип 22.09.2020 14:21
Йома йо , що ж у нього в голові ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100