nap5_5dcaa9cf68720 Компанія Нова пошта у розпал високого сезону додатково на постійну основу набирає 2500 співробітників на посади водіїв та кур’єрів, сортувальників посилок на терміналах та операторів відділень по всій країні.

Зазвичай високий сезон для Нової пошти розпочинається у вересні і триває до Нового року. Особливо гаряче стає зараз, коли інтернет-магазини в Україні та за кордоном готують безліч акційних пропозицій до Чорної п’ятниці, а пізніше й до новорічно-різдв’яних свят. Кількість відправлень у ці місяці зростає. Так, за нашими прогнозами, лише у Чорну п’ятницю ми очікуємо, що об'єми доставки збільшаться на 30%.

«У передсвятковий період Нова пошта не просто доставляє речі, ми доставляємо безліч подарунків, які мільйони українців надсилають своїм рідним та близьким. Тому вкрай важливо відсортувати, доставити та видати їх вчасно. Саме для цього ми посилюємо свою команду фронтлайну і додатково набираємо 2500 кур’єрів, операторів відділень, водіїв та приймальників терміналів», - коментує Олександр Бульба, СЕО Нової пошти.

Більшість вакансій Нової пошти відкрито у містах-мільйонниках, але нових співробітників ми потребуємо й в обласних та районних центрах по всій Україні. Повний перелік актуальних вакансій компанії можна знайти тут: https://novaposhta.ua/all_jobs. Після високого сезону нові співробітники можуть залишитися працювати на постійній основі.

Про це інформують в Новій пошті.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 черный властелин 20.11.2020 01:46
Чтобы по окончании высокого сезона выбросить их на мороз.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Степанич 19.11.2020 23:15
"Фронтлайну" - ух, яке слово заморське!
Селяни аж роти повідкривали.
Чудасія. Гамерика.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100