реклама

реклама

24 листопада господарський суд Черкаської області задовольнив заяву ТОВ «Красногірське» та зупинив стягнення по виконавчому напису нотаріуса. Наразі триває суд за позовом «Красногірського» щодо скасування виконавчого напису нотаріуса по стягненню з цього ТОВ кукурудзи.

Виконавець


Нагадаємо, 20 листопада приватний виконавець Дмитро Недоступ у супроводі представників київської охоронної структури проник на територію ТОВ «Красногірське» (Золотоніський район), де його помічники почали зрізати замки зі складських приміщень та завдали тілесних ушкоджень працівникам підприємства. Свої дії виконавець пояснив тим, що виконує виконавчий напис нотаріуса щодо вилучення в «Красногірському» тисячі тонн кукурудзи на користь ТОВ «Юнікорнс». Кукурудзу не знайшли, бо її через посуху зарані скосили і переробили на силос. Але пікантність ситуації – в тому, що «Юнікорнс», який звернувся по виконавчий напис до приватного нотаріуса, а відтак – і до приватного виконавця, не заплатив за кукурудзу, яку хотів вилучити, жодної копійки.

25 листопада на виконання рішення суду приватний виконавець зупинив виконавчі дії щодо стягнення кукурудзи з «Красногірського».

За наслідками подій 20 листопада Золотоніський відділ поліції зареєстрував два кримінальних провадження щодо хуліганських дій невідомих осіб, що з’явилися разом із приватним виконавцем, та незаконне проникнення на територію ТОВ «Красногірське». Також ТОВ «Красногірське» звернулося до Золотоніського відділу поліції про реєстрацію кримінального провадження відносно приватного виконавця Д.М. Недоступа за ч.2 ст.365-2 КК України щодо зловживання наданими повноваженнями.

Дивіться також відео, підготовлене ГС «Всеукраїнська аграрна рада».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #4 Solid/ 01.12.2020 15:02
Приватний "Нац. Банк України" вже був.
Чекаємо на Приватну Конституцію з Кримінальним та іншими Кодексами.
Олігархат приватнократний .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Роман 30.11.2020 20:40
Цитую Зінченко:
приватні виконавці, приватний космос, приватні вірусологічні дослідження і т.д. з словом приватні- ось вам звіриний оскал капіталізму.........

Як на мене, то трохи неправильний акцент. Немає різниці, приватний чи іншої форми власності. Має значення, порушує закон чи не порушує. Яка різниця, чи приватний порушує, чи комунальний, наприклад? Тут головне, щоб порушник закону відповідав за порушення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Перехожий 30.11.2020 15:36
Аби поліція була б росторопніша то не довелося б заводити справу щодо хуліганства невстановлених осіб.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Зінченко 30.11.2020 12:54
приватні виконавці, приватний космос, приватні вірусологічні дослідження і т.д. з словом приватні- ось вам звіриний оскал капіталізму.........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100