реклама

реклама

6 січня на центральному ринку Черкас представники протестантських церков вітали Черкащан з Різдвом Христовим.6 музичних гуртів виконували різдвяні пісні для працівників та відвідувачів ринку. Вітали і у прозі, нагадуючи, що суть Різдва - це народження в світ Спасителя, Ісуса Христа. Організатор заходу ГО "Рух Реформації" за підтримки протестантських церков міста.

DSC_0029

"Ми вирішили, що ці два святкових тижні  треба наповнити духом Різдва. Саме тому ми прийшли у місце, де проходять за день тисячі людей. Наша мета - донести Радісну Новину, що Христос прийшов, щоб бути благословенням та Спасом для всіх народів та кожної людини зокрема", - зазначив голова ГО Рух Реформації Валерій Бєляєв.

Люди, що стали учасниками концерту у несподіваному місці, зраділи заходу. Черкащани аплодували, дехто навіть підспівував.

"Не сподівалася, що у нас влаштують таке свято. Приємно було послухати гарні колядки, та навіть на робочому місці відчути святковий настрій",- відзначає працівниця ринку Світлана.

Захід проходив на декількох локаціях. На відкритому повітрі та у критій частині ринку. Там виконавці провели флешмоб, несподівано почавши акапельно виконувати різдвяні пісні.

"Мені подобається співати та дарувати людям щастя. Я хочу сповістити людям новину, що багато років тому народився  Ісус і Він може змінити життя кожного з нас на краще, щоб не сталося у житті", - зазначає одна із учасниць заходу Катерина Озіран.

изображение_viber_2021-01-06_12-56-49

"Коли народився Ісус, для всієї землі прийшли надзвичайно гарні зміни. У нас з'явився Спаситель. І в цей час Різдва -  ми, як християни, хочемо привітати містян, подарувати святковий настрій та разом пригадати суть свята", - зазначає один із організаторів свята Ксенія Долгоп'ята.

ГО Рух Реформації за підтримки протестантських церков міста влаштовує Різдвяні та інші заходи з початку свого заснування, вже три роки. Цього року формат змінився відповідно до карантинних вимог.

“Ми хотіли поділитися своєю радістю  від того, що  народився наш Спаситель Ісус Христос і ще раз нагадати собі і людям, що це реальність, яка нам близька. А оскільки цього року свято відбувалося під час карантину, формат організатори змінили на безпечний для людей”  - зазначив учасник заходу Павло Філіпенко.

Організація планує продовжити свою роботу, та проводити благодійницькі, соціальні, освітні та концертні заходи змінюючи формати в залежності від обставин.

Нагадаємо, 25 грудня цього року громадська організація “Рух Реформації” запустила містом Різдвяні автівки, які зупинялися на площах та в дворах багатоповерхівок, щоб безпечно привітати Черкащан зі святом.

Про це повідомляє пресслужба ГО "Рух Реформації".

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Зоя 07.01.2021 07:47
Радуйтесь у себе вдома.чому флешмоб без масок?це розповсюдження вiрусу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Solid/ 07.01.2021 03:23
Скрізь дістануть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100