реклама

реклама

Негода та сильний буревій, який пронісся Черкащиною 6 серпня, наробили  лиха у Холодному Яру – у лісових масивах Кам`янського держлісгоспу. Десятки гектарів лісових насаджень не витримали натиску стихії та надзвичайно сильних поривів вітру, що трощив та ламав дерева.
6667

Як повідомив головний лісничий Кам`янського держлісгоспу Василь Борота, за попередніми підрахунками на майже 200-х гектарах Креселецького та Грушківського лісництв зафіксовано повалені або ж зламані дерева.  Наразі ще тривають обстеження лісових масивів для підрахунку і узагальнення збитків від негоди.

Першочергово лісівники розчищають від повалених та аварійно небезпечних дерев дороги, рекреаційні пункти.  Складність  проведення усього комплексу робіт  полягає у тому, що  значна частина пошкоджених насаджень знаходиться у межах об’єктів природно-заповідного фонду, а на таких територіях процедура погодження та отримання дозволів на  будь-які види рубок досить ускладнена та зарегульована.

Тому лісівники звертаються до усіх громадян, хто планує відвідати Холодний Яр – будьте обережні у лісових масивах, бережіть своє життя і здоров’я!

Черкаське обласне управління
лісового та мисливського господарства

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Зінченко 10.08.2021 20:31
якщо згадати ціни на газ, то тут щось є.........................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 лісівничок 10.08.2021 19:00
Дякую тобі негода, буде що рубати, ну почали!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100