реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні з Дмитром Кухарчуком напряму контактує лише його адвокат, який ходить до нього у Лук’янівське СІЗО. Дмитро в загальній камері, чекає завершення 60 діб. А поки триває слідство. Працює два адвокати – київський і черкаський.


666

Про це «Прочерку» повідомив член черкаського осередку Нацкорпусу Ігор Зайчук.

Нагадаємо, керівник Черкаського Національного Корпусу Дмитро Кухарчук та його однопартієць, ветеран Азову, Олег Довбиш отримали запобіжний захід 60 діб СІЗО за участь у протесті під офісом президента. У партії вважають цю справу повністю політичною - а доказову базу сфабрикованою та смішною.

– Суд має призначити апеляцію по мірі запобіжного заходу. Загалом, не лише ці двоє активістів Нацкорпусу були на акції під офісом президента, але саме їх двох посадили. Глибоко переконаний, що це розправа за те, що ми поїхали під Шполу, де серед поля на туристичному об’єкті Зеленський мав піднімати прапор. Дмитру Кухарчуку обласна влада казала не їхати, мовляВ, тоді буде все добре, – пригадує Зайчук.

Самого Ігоря Зайчука з хлопцями тоді затримали й відвезли до Звенигородського райвідділу поліції.

Кухарчука на поруки хотів взяти Шкляр, Білецький, Іллєнко.

– Адвокати казали, що обвинувачення просто читали з листочка А4. Ніяких доказів не було, що ці люди втечуть, у них міцні соціальні зв’язки, а в Довбиша двоє малолітніх дітей і він один лиш годувальник в родині. Окрім того, в обох хороші характеристики. Просто ми розуміємо, що це ручне рішення з Банкової… – каже Ігор Зайчук.

У Нацкорпусі припускають, що рішення закрити обох активістів – це політика, щоб вплинути і на рух ветеранів-патріотів, і заодно вибити ключову фігуру з Черкащини на виборах в окрузі №197. Адже якраз період виборів Кухарчук і посидить у СІЗО.

– Багато хто підтримує Кухарчука, але неофіційно. Бо з ким не зустрічаюся, потім до тих людей приїздить СБУ. Зараз трішки, щоправда, затихли. Але насправді перший час після затримання до нас зверталися і медики, яким ми допомагали під час пандемії, і військові спілки, й ті, кого ми підтримували в судах. Нас підтримав Владислав Голуб, Андрій Іллєнко, – сказав Ігор Зайчук.

Зайчук анонсував ще одну потужну акцію в Черкасах на підтримку Кухарчука. Поки дату не назвав, щоб певні структури і влада не перешкоджали.

Окрім того, за словами Зайчука такий вчинок влади щодо Кухарчука лиш консолідував рух Нацкорпусу.

– Багато хлопців в Нацкорпусі з Ультрас. Це вулиця. А вулиця стихійна і вічна. Жоден режим не задавив її, – каже Зайчук.

Нагадаємо, лідер черкаських нацкорпусівців, атовець Дмитро Кухарчук під час «брифінгу з приводу політичних репресій Зеленського» під стінами Печерського районного управління поліції Києва порізав собі вени на руці.

реклама

Коментарі  

 
+2 #11 Коваль 02.11.2021 07:28
Ну шо там "посадили, щоб збити з виборів"?!! Дімон з його півтора відсотками рейтингу..... Може давайте Дімона просто хуліганом називати? Навіщо прикривати хронічного злочинця патріотичними прапорами? Не вірить вже в це суспільство. Досить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #10 Лейба 07.09.2021 15:02
О чем вообще речь? Парниша пересек черту между можно и уже низзя))) и за это его поставили в угол. Всё! И не стоит делать из него отца украинской демократии, он обычный гопник, попавший в струю. Струя поменяла направление, а Дима не успел. Посидит, подумает, как стать революционером, жертвой режима, а там смотри и в депутаты пролезет. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Антон 07.09.2021 12:22
Цікаво, який чабан нагнав отару щоб верещали на непокірних?
Чи це ухилянти від служби так відробляють?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #8 ВникайтУС 07.09.2021 07:25
Цитую Плінтус:
Політика і вибори - його стихія, але в якості нахабного тітушки.

Титушко это тот который защищал режим Януковича, у него такая фамилия (Титушко). Кухарчук непонятно ЗА или Против чего выступает( явно там уже давным давно тема Януковича не фигурирует). Ты у Титушко разрешение спросил можно ли применять к Кухарчуку слово титушка используя фамилию Титушко?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 vovan 63 06.09.2021 20:50
А VIP-камеру можна . Возле ******.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 vovan 63 06.09.2021 20:38
гагарин долетался кухарчук доп**........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 Степанич 06.09.2021 19:49
В принципі, такі як Дмитро, потрібні, щоб чиновники не дрімали, для тонусу.
Але є запитання - на які гроші живуть Кухарчук, Зайчук, Довбиш та інші соратники?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #4 Плінтус 06.09.2021 19:14
Політика і вибори - його стихія, але в якості нахабного тітушки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #3 Стас 06.09.2021 18:41
VIP-камеру можна . З номером 00.А взагалі-то давно б треба було цю зграю ворон розігнати. А сидить і нехай в загальній-ближчедо народу,який його любить!)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Юра 06.09.2021 16:54
На ************* кухарчук сидеть будет и акции не помогут
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100