«Запалюватиме» музичну сцену на Черкаському книжковому фестивалі буде етно-рок гурт «ДримбаДаДзиґа». Виступ артистів відбудеться 1 жовтня о 20:30 у Черкаській обласній філармонії.

ДРИМБАДАДЗИГА

Про це повідомляють організатори заходу.

«ДримбаДаДзиґа» - це гурт, що зберігає у своїй творчості етнічну приналежність, міксуючи її з сучасною рок-музикою.

Серед хітів гурту - «Муха», «Бабай», «Холодна водиця», «Ой, мамцю». Під них та інші пісні зможемо «відірватися» вже незабаром на #chebookfest.

Нагадаємо, фестиваль проходитиме у Черкаській обласній філармонії 1-3 жовтня. Вхід на усі заходи вільний.

За найсвіжішими анонсами слідкуйте на сторінках Черкаського книжкового фестивалю у соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм, а також на офіційному сайті.

Проєкт реалізується в межах партнерської програми «Культура. Туризм. Регіони» Українського культурного фонду та Державного агентства розвитку туризму України.

реклама

Коментарі  

 
+6 #4 Звізда 17.09.2021 09:20
Організатори цього дійства добре гріють на цьому руки. Хоча окрім пафосного галасу від нього особливої користі немає. Зібрався натовп і розійшовся, а гроші по кишенях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 О.Б.Курений 16.09.2021 21:31
Коли теж вдасця дістати чоткої курятини, то по приходу прийду теж "відірватися" та "оттопиріцця", та ще й закосити танець "Раз, два, три - косячок" під "Мухою".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Фест-ой 16.09.2021 17:54
Виявляється, що й на таких фестивалях можна доїти бюджет і спонсорів та робити гроші.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 А сегодня только так! 16.09.2021 17:21
Чим дурніше, тем популярнее. Старинный гурт "ЛамЦаДриЦаҐопЦа Ца" вообще не имеет теперь себе равных. В старые времена, много таких весчей выдавал заклиненный проигрыватель и тогда не образованное мужиччё кричало по этому поводу - "Дид Джей - халтурщик!". Пришли другие времена. Проигрыватели канули в Лету, а заклиненные ими пластинки, под косячок поблики, покорили т.н. этно рок-гурты.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100