реклама

реклама

Непростою називає майбутню сесію Черкаської облради депутат облради Віталій Коваль. Нагадаємо, сесія відбудеться 21 грудня 2021 року о 10 годині в сесійній залі Будинку рад. Відповідний анонс вже є на сайті облради.

263544162_460575935501090_3028125694030303063_n За словами депутата від ЄС, є різні бачення стосовно пріоритетів, стосовно об’єктів, напрямків розвитку. Зокрема, депутата дивує, що хоч дороги і роблять, проте не всі і фінансування спрямовують на одні, але забувають про інші напрямки. Про це Віталій Коваль сказав під час депутатського звіту за наслідками річної роботи. Нагадаємо, що учора під час звіту ВО «ЧЕРКАЩАНИ», подібне обурення щодо того, хто ж визначає одні дороги пріоритетними, а інші – ні, висловив представник згаданої політсили Олег Петренко.

Також Віталій коваль зауважив, що є питання по галузі охорони здоров’я.

– Звісно в рамках тих 9 голосів, що має ЄС, ми не можемо забезпечити все, але треба продовжити підтримку і обласного кардіоцентру, і онкодиспансеру, і обласної лікарні. Мені приємно, що її очолив молодий активний керівник, – сказав Віталій Коваль. – Не закрите питання по драмтеатру, попри звіти обласної влади, також попри помпезне відкриття не закрите питання по басейну Золотоноші, багато питань по Шевченко-центру в Каневі…

Депутат сказав, що слід реагувати на звернення щодо фінансування галузей, зважаючи на першочерговість та необхідність об’єктів.

– Є, наприклад, звернення колективу екстреної швидкої медичної допомоги. Тому що диспетчери там сидять в поганих умовах. І це неприпустимо, коли не можуть хворі додзвонитися до швидкої, працівників диспетчерської служби має бути більше, а там справа в тому, що багато років не можуть збудувати диспетчерську. Цей об’єкт вчергове не потрапляє в пріоритети, які подаються обласною державною адміністрацією на наступний рік, – дивується Віталій Коваль.

Він також згадав про необхідність збільшення фінансування дітей учасників бойових дій, підтримки сфери національно-патріотичного виховання.

Окремо зазначив, що є багато площ у комунальній власності, які нераціонально використовуються. Тож фракція ЄС пропонуватиме залучення інвесторів на наступний рік і реальний продаж об’єктів комунальної власності.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Василь 04.12.2021 23:53
Коваль - супер геніальний політик!!!!
Знову хоче до корита…..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100