На вчорашній сесії Черкаської міської ради депутати шукали шляхи вирішення проблеми з відсутністю вже протягом 5 тижнів гарячої води в мікрорайоні «Луначарський».

Через це жителі навіть влаштували 4 вересня мітинг.

Нагадаємо, причиною відсутності гарячої води є відключення від газу 4 котелень через заборгованість КП «Черкастеплокомуненерго» НАК «Нафтогаз». Причина цього – борги, що є різницею у тарифах, яку має покривати держава.

Минулого тижня міський голова Сергій Одарич звернувся до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова, щоб той втрутився в цю ситуацію. На засіданні Кабміну Азаров вже дав доручення в найкоротші терміни розблокувати роботу підприємства в Черкасах.

– Все, що було в наших силах, ми зробили. Наскільки оперативно буде працювати уряд в цих питаннях? У нас перешкод немає ні технічних, ні якихось інших у подачі гарячої води. Однак котельні опломбовані… – прокоментував Сергій Одарич.

Депутат Микола Булатецький порадив меру їхати до Києва і «наполегливіше ставити ці питання», а вони з депутатом Володимиром Мамалигою «підтримають його, перекривши міст». Перекриття руху Микола Іванович назвав «реальним шляхом до рішення».

– Ви ж дивіться тільки перекрийте в той час, коли мера не буде в місті… – порадив Сергій Одарич.

У понеділок міський голова знову їхатиме до Києва, де о 14.30 зустрінеться з Миколою Азаровим. До вечора понеділка він попросив депутатів максимально стримувати протест жителів мікрорайону.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Гость 07.09.2012 22:14
Ехал бы с концами.Так надоел, что мочи нет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Крук 07.09.2012 12:45
У Булатецького і Мамалиги вибори (причому на одному окрузі), їх бавится хочеться, а про інших людей, яким потрібно їхати через міст вони думають?
Хай хоч живуть у автотранспорті мера, але без незручностей для іншх жителів міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Іван 07.09.2012 12:22
а він через Канів поїде! :P :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100