реклама Делікат

Станом на 16 квітня є перші позитивні зрушення у боротьбі з коронавірусом на території Шполянської ОТГ. Про це повідомляє голова Шполянської громади Сергій Кравченко.

360_240_1580975007-304

Наразі троє із чотирьох хворих на COVID-19 - одужали. Про це свідчать негативні результати мазків на ПЛР проведені в умовах Черкаського обласного лабораторного центру. Громадяни, які одужали, почувають себе добре і більше не становлять загрози для оточення щодо розповсюдження інфекційної хвороби.

«Проте статистика поширення коронавірусу по Україні наразі не досить втішна. За даними МОЗ випадки з COVID-19 щодоби зростають. Тому прошу всіх жителів громади, саме зараз, напередодні святкових днів Великодня не нехтувати правилами карантину! Для нашої ж безпеки рекомендую утриматися від святкування у широкому колі близьких та друзів, не виходити на пікніки і прогулянки, участь у богослужінні можна взяти - долучившись до он-лайн трансляції, продовжувати дотримуватись всіх правил гігієни і самозахисту — це убезпечить нас від хвороби у пік поширення інфекції», – зауважує Сергій Кравченко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100